Effects of Lactobacillus Plantarum Bacteriocinogenic Culture on Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of "Chouriço Vinha D'alhos", A Traditional Portuguese Sausage

AuthID
P-00Q-3EA
14
Author(s)
Macieira, A
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Barros, D
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Vaz-Velho, M
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
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Universidade Católica Portuguesa, CBQF-Centro de Biotecnologia e Química Fina-Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital 172, 4200-374 Porto, Portugal,
Document Type
Article
Year published
2018
Published
in Journal of Food Quality and Hazards Control, ISSN: 2345-685X
Volume: 5, Issue: 4, Pages: 118-127
Indexing
Publication Identifiers
SCOPUS: 2-s2.0-85059650012
Source Identifiers
ISSN: 2345-685X
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