Jo?O Vicente-Neto
AuthID: R-00F-ZZB
1
TITLE: Fatty acid profiles in meat from Caiman yacare (Caiman crocodilus yacare) raised in the wild or in captivity Full Text
AUTHORS: João Vicente-Neto; Maria Cristina Bressan; Peter Bitencourt Faria; Josye Oliveira e Vieira; Maria das Graças Cardoso; Maria Beatriz de Abreu Glória; Luis Telo da Gama;
PUBLISHED: 2010, SOURCE: Meat Science, VOLUME: 85, ISSUE: 4
AUTHORS: João Vicente-Neto; Maria Cristina Bressan; Peter Bitencourt Faria; Josye Oliveira e Vieira; Maria das Graças Cardoso; Maria Beatriz de Abreu Glória; Luis Telo da Gama;
PUBLISHED: 2010, SOURCE: Meat Science, VOLUME: 85, ISSUE: 4
INDEXED IN: CrossRef
2
TITLE: Qualidade da carne de marreco pequim branco (Anas Platyrhynchos platyrhynchos L. 1758) comparado a frango de corte Full Text
AUTHORS: Peter Bitencourt Faria; João Vicente Neto; Maria Cristina Bressan; Fabrício Rivelli Mesquita; Sandra Aparecida Tavares; Luis Telo da Gama;
PUBLISHED: 2008, SOURCE: Ciência e Agrotecnologia - Ciênc. agrotec., VOLUME: 32, ISSUE: 1
AUTHORS: Peter Bitencourt Faria; João Vicente Neto; Maria Cristina Bressan; Fabrício Rivelli Mesquita; Sandra Aparecida Tavares; Luis Telo da Gama;
PUBLISHED: 2008, SOURCE: Ciência e Agrotecnologia - Ciênc. agrotec., VOLUME: 32, ISSUE: 1
INDEXED IN: CrossRef