Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Publicações
Pesquisar
Estatísticas
Goat Meat Quality. Effects of Salting, Air-Drying and Ageing Processes
AuthID
P-007-YKD
3
Author(s)
Teixeira, A
·
Pereira, E
·
Rodrigues, ES
Tipo de Documento
Article
Year published
2011
Publicado
in
SMALL RUMINANT RESEARCH,
ISSN: 0921-4488
Volume: 98, Número: 1-3, Páginas: 55-58 (4)
Conference
10Th International Conference on Goats - Technological Development and Associate Attempts to a Sustainable Small Livestock Activity,
Date:
SEP 19-23, 2010,
Location:
Fed Rural Univ Pernambuco, Recife, BRAZIL,
Patrocinadores:
Fed Univ Paraiba, Natl Semi Arid Inst, Brazilian Enterprise Agr Res, State Co Agr Res,
Host:
Fed Rural Univ Pernambuco
Indexing
Wos
®
Scopus
®
Crossref
®
Handle
®
Google Scholar
®
Metadata
Fontes
Publication Identifiers
DOI
:
10.1016/j.smallrumres.2011.03.018
Handle
:
https://hdl.handle.net/10198/5764
SCOPUS
: 2-s2.0-79957943903
Wos
: WOS:000292445000012
Source Identifiers
ISSN
: 0921-4488
Export Publication Metadata
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
Export Preview
Lista
Marked
Adicionar à lista
Marked
Info
At this moment we don't have any links to full text documens.
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service