Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Publicações
Pesquisar
Estatísticas
Sorption Isotherms and Heats of Sorption for Fruit Jams
AuthID
P-001-KNF
2
Author(s)
Sa, MM
·
Sereno, AM
3
Editor(es)
Yano, T; Matsuno, R; Nakamura, K
Tipo de Documento
Proceedings Paper
Year published
1994
Publicado
in
DEVELOPMENTS IN FOOD ENGINEERING, PTS 1 AND 2: PROCEEDINGS OF THE 6TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD
Páginas: 182-184 (3)
Conference
6Th International Congress on Engineering and Food (Icef6),
Date:
MAY 23-27, 1993,
Location:
CHIBA, JAPAN
Indexing
Wos
®
Metadata
Fontes
Publication Identifiers
Wos
: WOS:A1994BE55J00053
Export Publication Metadata
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
Export Preview
Lista
Marked
Adicionar à lista
Marked
Info
At this moment we don't have any links to full text documens.
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service