Josefina Olívia Marques Godinho Salvado
AuthID: R-004-PEH
1
TITLE: The stakeholder-entrepreneur value-cocreation pyramid in wine tourism: Taking supplier collaboration to the next level
AUTHORS: Josefina Salvado; Elisabeth Kastenholz; Diana Cunha; Conceição Cunha;
PUBLISHED: 2023, SOURCE: Journal of Tourism and Development, VOLUME: 43
AUTHORS: Josefina Salvado; Elisabeth Kastenholz; Diana Cunha; Conceição Cunha;
PUBLISHED: 2023, SOURCE: Journal of Tourism and Development, VOLUME: 43
INDEXED IN: Scopus
2
TITLE: Patrimónios Alimentares e Sociabilidade: O Banquete como Metáfora de Poder e Ostentação
AUTHORS: Josefina Salvado;
PUBLISHED: 2022, SOURCE: Percursos & Ideias
AUTHORS: Josefina Salvado;
PUBLISHED: 2022, SOURCE: Percursos & Ideias
3
TITLE: Build sustainable stakeholders’ interactions around wine & food heritage: the Douro Wine tourism case
AUTHORS: Josefina Salvado; Veronika Joukes;
PUBLISHED: 2021, SOURCE: Revista Turismo & Desenvolvimento, VOLUME: 36, ISSUE: 1
AUTHORS: Josefina Salvado; Veronika Joukes;
PUBLISHED: 2021, SOURCE: Revista Turismo & Desenvolvimento, VOLUME: 36, ISSUE: 1
INDEXED IN: Handle
4
TITLE: Cod, a symbolic marker of Portuguese food identity: A look at the Trás-os-Montes e Alto Douro territory [Bacalhau, um marcador simbólico da identidade alimentar portuguesa: Um olhar sobre o território de Trás-Os-Montes e alto douro]
AUTHORS: Salvado, J; Joukes, V;
PUBLISHED: 2020, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, ISSUE: 53
AUTHORS: Salvado, J; Joukes, V;
PUBLISHED: 2020, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, ISSUE: 53
INDEXED IN: Scopus
IN MY: ORCID
5
TITLE: The creative and cultural tourism ecosystem: A conceptual model. O ecossistema do turismo cultural e criativo: Proposta de modelo
AUTHORS: Salvado, J; A.M Ferreira; Serra, J; Marujo, N;
PUBLISHED: 2020, SOURCE: Dos Algarves: A Multidisciplinary e-Journal, VOLUME: 38
AUTHORS: Salvado, J; A.M Ferreira; Serra, J; Marujo, N;
PUBLISHED: 2020, SOURCE: Dos Algarves: A Multidisciplinary e-Journal, VOLUME: 38
6
TITLE: Tavern gastronomy & storytelling: Flavors and narratives reinforcing territory identity [Gastronomia de taberna & storytelling: Saberes e sabores que reforçam a identidade cultural do território]
AUTHORS: Salvado, J; Ferreira, AM; Serra, J; Marujo, N;
PUBLISHED: 2019, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, ISSUE: 50
AUTHORS: Salvado, J; Ferreira, AM; Serra, J; Marujo, N;
PUBLISHED: 2019, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, ISSUE: 50
INDEXED IN: Scopus
IN MY: ORCID
7
TITLE: MIRANDA DO DOURO, PORTUGAL: TERRITÓRIO DE BAIXA DENSIDADE COM ELEVADO POTENCIAL PARA O TURISMO
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado; Alcides António Meirinhos;
PUBLISHED: 2019, SOURCE: Raega - O Espaço Geográfico em Análise, VOLUME: 46, ISSUE: 2
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado; Alcides António Meirinhos;
PUBLISHED: 2019, SOURCE: Raega - O Espaço Geográfico em Análise, VOLUME: 46, ISSUE: 2
8
TITLE: Turismo e identidade cultural: Os pendões Mirandeses [Tourism and cultural identity: The miranda land pennons]
AUTHORS: Meirinhos, A; Aguiar, AR; Salvado, J;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, VOLUME: 45, ISSUE: 1
AUTHORS: Meirinhos, A; Aguiar, AR; Salvado, J;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Revista Portuguesa de Estudos Regionais, VOLUME: 45, ISSUE: 1
INDEXED IN: Scopus
IN MY: ORCID
9
TITLE: Turismo de vinho: um catalisador do desenvolvimento rural, através de estratégias de coopetição
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Ágora, VOLUME: 19, ISSUE: 2
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Ágora, VOLUME: 19, ISSUE: 2
10
TITLE: Boticas e o “Vinho dos Mortos”: reforçar a identidade cultural do território na experiência de enoturismo Full Text
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Revista Brasileira de Pesquisa em Turismo, VOLUME: 11, ISSUE: 2
AUTHORS: Josefina Olívia Salvado;
PUBLISHED: 2017, SOURCE: Revista Brasileira de Pesquisa em Turismo, VOLUME: 11, ISSUE: 2