Greenuporto

Publications Actions
Publicações no Perfil Institucional do Authenticus

Uma Instituição (Grupo) no Authenticus é uma organização que engloba um conjunto de Investigadores (equipa da Instituição ou do Grupo). O conjunto de Investigadores depende da estrutura organizacional da instituição em cada ano e pode ser definido no perfil da Instituição, na secção “Investigadores”. Com base na equipa definida, o Authenticus produz listas de publicações, estatísticas e relatórios institucionais.

As publicações listadas no perfil da Instituição no Authenticus dependem de dois parâmetros:

  • Investigadores associados à equipa da Instituição em cada ano.
  • Origem das Publicações.

As publicações associadas à Instituição podem ter três origens:

  • Publicações validadas pelos membros da equipa - Inclui todas as publicações validadas pelos membros da equipa; é necessário que a equipa da Instituição esteja definida.
  • Todas as Publicadas pelos membros da equipa - Inclui todas as anteriores mais aquelas em que um dos autores foi identificado com um membro da equipa, ainda que não tenha sido validada; é necessário que a equipa da Instituição esteja definida.
  • Com Base na Afiliação - inclui todas as publicações que têm a Instituição ou o Grupo mencionado na afiliação; não é necessário que a equipa da Instituição esteja definida mas, por outro lado, não é garantido que todas as publicações da Instituição sejam listadas.
External   Internal

Update Citation

No data about last update.
Rules:
 This actions updates publications citations of every team member.
 Only validated by team members publications are included.
 Only the current year team is included in this action.>
 The action is executed in the background, thus the results are NOT immediate.
 This actions can be executed only once a month!

Update PrePrints

No data about last update.
Rules:
 This actions updates all pre print publications of the group/institution.
 Only validated by current year team members publications are included.
 The action is executed in the background, thus the results are NOT immediate.
 This actions can be executed only once a day!

Publications Count: 1158

25 Team Members
Filters -> Year: 2024
1
TÍTULO: A comprehensive review of the literature on continuous improvement approaches in food services management  Full Text
AUTORES: Monteiro, Celia; Rocha, Ada ; Miguelis, Vera ; Afonso, Claudia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HOSPITALITY MANAGEMENT, VOLUME: 123, PÁGINAS: 103916
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: A look into osmotic, ionic, and redox adjustments in wild tomato species under combined salt and water stress
AUTORES: Spormann, Sofia; Soares, Cristiano; Azenha, Manuel; Martins, Viviana; Fidalgo, Fernanda ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANT STRESS, VOLUME: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: A Methodological Framework for Assessing the Agroecological Performance of Farms in Portugal: Integrating TAPE and ACT Approaches  Full Text
AUTORES: Costa Pereira, Ines; Aguiar, Ana A. R. M. ; Delgado, Fernanda; Costa, Cristina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 10, PÁGINAS: 3955
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
4
TÍTULO: Adherence to the Mediterranean Food Pattern and Carbon Footprint of Food Intake by Employees of a University Setting in Portugal  Full Text
AUTORES: Figueiredo, Lucia; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 5, PÁGINAS: 635
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
5
TÍTULO: Are tomato plants co-exposed to heat and salinity able to ensure a proper carbon metabolism? - An insight into the photosynthetic hub  Full Text
AUTORES: Rodrigues, Francisca; Sousa, Bruno; Soares, Cristiano; Moreira, Diana; Pereira, Claudia ; Moutinho Pereira, Jose; Cunha, Ana; Fidalgo, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, VOLUME: 206, PÁGINAS: 108270
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
6
TÍTULO: ASSESSING STAKEHOLDERS’ ROLES WITHIN SOCIAL MARKETING STRATEGIES: PRIORITIZING THEIR INFLUENCE AND INTEREST LEVELS TOWARDS THE ADOPTION OF SUSTAINABLE FOOD OPTIONS IN HIGHER EDUCATION
AUTORES: Sandra Gomes; Mafalda Nogueira; Cláudia Viegas; Beatriz Neto; Marília Prada; Cristiane Souza; Liliana Ferreira; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EDULEARN24 Proceedings, VOLUME: 1, PÁGINAS: 9830-9834
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
7
TÍTULO: Assessment of Ó?per capitaÓ? lunchtime food intake among 6- to 35-month-old children: a study on compliance with national and international standards in the Ó?Creche com Sabor e SaúdeÓ� (C2S) project
AUTORES: Lúcia Nova; Beatriz Teixeira; Beatriz Cidade Coelho; Inês Dias; Mariana Conceição; Olívia Pita; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Sara Rodrigues; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Portuguese Journal of Pediatrics, VOLUME: 55, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
8
TÍTULO: Beyond Reality: Exploring the effect of different virtual reality environments on visual assessment of cakes  Full Text
AUTORES: Alba Martinez, Jose; Alcaniz, Mariano; Martinez Monzo, Javier; Cunha, Luis M. ; Garcia Segovia, Purificacion;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 179, PÁGINAS: 114019
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
9
TÍTULO: Can citizen science and social media images support the detection of new invasion sites? A deep learning test case with Cortaderia selloana  Full Text
AUTORES: Cardoso, Ana Sofia ; Malta Pinto, Eva; Tabik, Siham; August, Tom; Roy, Helen E.; Correia, Ricardo; Vicente, Joana R.; Vaz, Ana Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ECOLOGICAL INFORMATICS, VOLUME: 81
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Caracterização da Oferta Alimentar da Refeição Almoço e Lanche em Creches Portuguesas: Resultados do Projeto “Creche com Sabor e Saúde” – C2S
AUTORES: Olívia Pita; Beatriz Teixeira; Lúcia Nova; Inês Dias; Mariana Conceição; Beatriz Cidade Coelho; Liliana Ferreira; Ana Jorge; Maria do Céu Monteiro; Maria Cristina Teixeira Santos; Sara Rodrigues; Ada Rocha ; Ana Gonçalves; Cláudia Afonso;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 37, PÁGINAS: 6-13
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
11
TÍTULO: Circular Economy in the Agri-Food Sector: Insights into Portuguese Companies’ Practices
AUTORES: Federica Scandurra; Roberta Salomone; Sandra Caeiro; Ana Pinto de Moura ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Circular Economy and Sustainability
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
12
TÍTULO: Clean-label products: Factors affecting liking and acceptability by Portuguese older adults
AUTORES: Fernandes, Ana Campos; Morais, Cecilia; Franchini, Bela; Pereira, Barbara; Pinho, Olivia; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPETITE, VOLUME: 197, PÁGINAS: 107307
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
13
TÍTULO: Cluster-Based Approaches toward Developing a Customer Loyalty Program in a Private Security Company
AUTORES: de Sousa, Arthur; Moro, Sergio; Pereira R. ; Prati, Andrea;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
14
TÍTULO: Consumer perception of risk towards new sustainable non-thermal food processing technologies: A cross-cultural study between Portugal, Germany, and the UK  Full Text
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96, PÁGINAS: 103772
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
15
TÍTULO: Consumption of edible insects and insect-based foods: A systematic review of sensory properties and evoked emotional response  Full Text
AUTORES: Ribeiro, José Carlos ; Pintado, Manuela E.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 23, NÚMERO: 1, PÁGINAS: 1-45
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
16
TÍTULO: Creating of a xylarium and herbarium with a preventive conservation profile: review of procedures and materials
AUTORES: Silva, Jose Luis; Bordalo, Rui; Pissarra, Jose ; de Palacios, Paloma; Vieira, Cristiana; Vieira, Eduarda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MUSEUM MANAGEMENT AND CURATORSHIP, PÁGINAS: 1-25
INDEXADO EM: WOS CrossRef
17
TÍTULO: Development of a tool to assess the compliance of canteen menus with the Mediterranean Diet
AUTORES: B Neto; L Ferreira; A Rocha ; C Viegas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: European Journal of Public Health, VOLUME: 34, NÚMERO: Supplement_3
INDEXADO EM: CrossRef Unpaywall
18
TÍTULO: Development of the Dietary Pattern Sustainability Index (DIPASI): A novel multidimensional approach for assessing the sustainability of an individual's diet
AUTORES: Boto, Joana Margarida; Neto, Belmira; Migueis, Vera ; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION, VOLUME: 50, PÁGINAS: 139-154
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
19
TÍTULO: Editorial: Working towards sustainable agriculture with biostimulants and biocides: from chemical structure to application methods  Full Text
AUTORES: Szepesi, Agnes; Soares, Cristiano; Fidalgo, Fernanda ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS
20
TÍTULO: Effect of blanching, storage and drying conditions on the macro-composition, color and safety of mealworm Tenebrio molitor larvae  Full Text
AUTORES: Ribeiro, José Carlos ; Marques, Joao Pedro; Tânia R Fernandes ; Pintado, Manuela Estevez; Carvalho, Susana M. P. ; Cunha, Luis Miguel ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 191, PÁGINAS: 115646
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall

Results per Page: 20.
Página 1 de 58. Total de resultados: 1158.