2
TÍTULO: Improved gene disruption method for Torulaspora delbrueckii  Full Text
AUTORES: Andreia Pacheco; Maria Judite Almeida ; Maria Joao Sousa ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FEMS YEAST RESEARCH, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Small heat-shock protein Hsp12 contributes to yeast tolerance to freezing stress
AUTORES: Pacheco, A; Pereira, C ; Almeida, MJ ; Sousa, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MICROBIOLOGY-SGM, VOLUME: 155, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Sugar utilization patterns and respiro-fermentative metabolism in the baker's yeast Torulaspora delbrueckii
AUTORES: Alves Araujo, C; Pacheco, A; Almeida, MJ ; Spencer Martins, I; Leao, C ; Sousa, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: MICROBIOLOGY-SGM, VOLUME: 153, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Freeze tolerance of the yeast Torulaspora delbrueckii: cellular and biochemical basis  Full Text
AUTORES: Alves Araujo, C; Almeida, MJ ; Sousa, MJ ; Leao, C ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY LETTERS, VOLUME: 240, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Study of molecular epidemiology of candidiasis in Portugal by PCR fingerprinting of Candida clinical isolates
AUTORES: Correia, A ; Sampaio, P; Almeida, J ; Pais, C ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 28
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Characterization of the yeast population from traditional corn and rye bread doughs
AUTORES: Almeida, MJ ; Pais, CS ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 23, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Leavening ability and freeze tolerance of yeasts isolated from traditional corn and rye bread doughs
AUTORES: Almeida, MJ ; Pais, C ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY, VOLUME: 62, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID