Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Maria Judite Alves da Costa e Almeida
AuthID:
R-000-C18
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (8)
Year Start - End:
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 8
1
TÃTULO:
Rosmarinic acid, major phenolic constituent of Greek sage herbal tea, modulates rat intestinal SGLT1 levels with effects on blood glucose
Full Text
AUTORES:
Marisa F Azevedo
;
Cristovao F Lima
;
Manuel Fernandes Ferreira
;
Maria Judite Almeida
;
Jonathan M Wilson
;
Cristina Pereira Wilson
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH,
VOLUME:
55,
NÚMERO:
SUPPL. 1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Improved gene disruption method for Torulaspora delbrueckii
Full Text
AUTORES:
Andreia Pacheco;
Maria Judite Almeida
;
Maria Joao Sousa
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
FEMS YEAST RESEARCH,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Small heat-shock protein Hsp12 contributes to yeast tolerance to freezing stress
AUTORES:
Pacheco, A
;
Pereira, C
;
Almeida, MJ
;
Sousa, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
MICROBIOLOGY-SGM,
VOLUME:
155,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Sugar utilization patterns and respiro-fermentative metabolism in the baker's yeast Torulaspora delbrueckii
AUTORES:
Alves Araujo, C;
Pacheco, A
;
Almeida, MJ
;
Spencer Martins, I
;
Leao, C
;
Sousa, MJ
;
PUBLICAÇÃO:
2007
,
FONTE:
MICROBIOLOGY-SGM,
VOLUME:
153,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO:
Freeze tolerance of the yeast Torulaspora delbrueckii: cellular and biochemical basis
Full Text
AUTORES:
Alves Araujo, C;
Almeida, MJ
;
Sousa, MJ
;
Leao, C
;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
FEMS MICROBIOLOGY LETTERS,
VOLUME:
240,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO:
Study of molecular epidemiology of candidiasis in Portugal by PCR fingerprinting of Candida clinical isolates
AUTORES:
Correia, A
;
Sampaio, P
;
Almeida, J
;
Pais, C
;
PUBLICAÇÃO:
2004
,
FONTE:
JOURNAL OF CLINICAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
42,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
28
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Characterization of the yeast population from traditional corn and rye bread doughs
AUTORES:
Almeida, MJ
;
Pais, CS
;
PUBLICAÇÃO:
1996
,
FONTE:
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY,
VOLUME:
23,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Leavening ability and freeze tolerance of yeasts isolated from traditional corn and rye bread doughs
AUTORES:
Almeida, MJ
;
Pais, C
;
PUBLICAÇÃO:
1996
,
FONTE:
APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service