1
TÍTULO: Fluoride content of soft drinks, nectars, juices, juice drinks, concentrates, teas and infusions marketed in Portugal  Full Text
AUTORES: Fojo, C; Figueira, ME ; Almeida, CMM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Optimization and Validation of FTIR Method with Tetrachloroethylene for Determination of Oils and Grease in Water Matrices  Full Text
AUTORES: Cristina M M Almeida ; Sofia Silverio; Claudia Silva; Ana Paulino; Sandra Nascimento; Celia A Revez;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 24, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Selenium Content of Raw and Cooked Marine Species Consumed in Portugal  Full Text
AUTORES: Carla T Martins; Cristina M M Almeida ; Paula C Alvito;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Occurrence of Aflatoxins and Ochratoxin A in Baby Foods in Portugal  Full Text
AUTORES: Paula C Alvito; Eric A Sizoo; Cristina M M Almeida ; Hans P van Egmond;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Occurrence of patulin in apple-based-foods in Portugal  Full Text
AUTORES: Maria Joao Barreira; Paula C Alvito; Cristina M M Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 121, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Analysis of polynuclear aromatic hydrocarbons by SPME-GC-FID in environmental and tap waters  Full Text
AUTORES: Emanuel Coelho; Celia Ferreira; Cristina M M Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF THE BRAZILIAN CHEMICAL SOCIETY, VOLUME: 19, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Fluoride content in green tea infusions (Camellia sinensis)  Full Text
AUTORES: Reto, M; Figueira, ME ; Filipe, HM ; Almeida, CMM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: QUIMICA NOVA, VOLUME: 31, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Analysis of vitamin K in green tea leafs and infusions by SPME-GC-FID  Full Text
AUTORES: Marcia Reto; Maria E Figueira ; Helder M Filipe ; Cristina M M Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Chemical composition of green tea (Camellia sinensis) infusions commercialized in Portugal  Full Text
AUTORES: Reto, M; Figueira, ME ; Filipe, HM ; Almeida, CMM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION, VOLUME: 62, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Experimental and statistical validation of SPME-GC-MS analysis of phenol and chlorophenols in raw and treated water  Full Text
AUTORES: Natercia Guerra Simoes; Vitor Vale Cardoso; Elisabete Ferreira; Maria Joao Benoliel; Cristina M M Almeida ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 68, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 11.