1
TÍTULO: Biorefinery of Dunaliella salina: Sustainable recovery of carotenoids, polar lipids and glycerol  Full Text
AUTORES: Monte, J ; Ribeiro, C; Parreira, C; Costa, L; Brive, L; Susana Casal ; Brazinha, C; Crespo, JG;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 297
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 32
3
TÍTULO: Neuroprotective effects of Tauroursodeoxycholic acid upon mitochondrial dysfunction  Full Text
AUTORES: Gordino, G; Gama, MJ; Rodrigues, E; Rodrigues, CMP; Castro Caldas, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FEBS EMBO 2014 Conference in FEBS JOURNAL, VOLUME: 281
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Tauroursodeoxycholic Acid Prevents MPTP-Induced Dopaminergic Cell Death in a Mouse Model of Parkinson's Disease  Full Text
AUTORES: Castro Caldas, M; Neves N Carvalho; Rodrigues, E ; Henderson, CJ; Wolf, CR; Rodrigues, CMP ; Gama, MJ ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR NEUROBIOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Glutathione S-Transferase pi Mediates MPTP-Induced c-Jun N-Terminal Kinase Activation in the Nigrostriatal Pathway  Full Text
AUTORES: Margarida Castro Caldas; Andreia Neves Carvalho; Elsa Rodrigues ; Colin Henderson; Roland Wolf, CR; Maria Joao Gama ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR NEUROBIOLOGY, VOLUME: 45, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: GSTpi Expression in MPTP-Induced Dopaminergic Neurodegeneration of C57BL/6 Mouse Midbrain and Striatum  Full Text
AUTORES: Margarida Castro Caldas; Andreia Neves Carvalho; Isabel Peixeiro ; Elsa Rodrigues ; Maria Celeste Lechner; Maria Joao Gama ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR NEUROSCIENCE, VOLUME: 38, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: GSTpi Mediates MPTP-induced JNK Activation in the Nigrostriatal Pathway  Full Text
AUTORES: Maria J Gama; Margarida Castro Caldas; Andreia Neves Carvalho; Elsa Rodrigues; Colin J Henderson; Roland R Wolf;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 11th European Regional ISSX Meeting in DRUG METABOLISM REVIEWS, VOLUME: 41
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Structural and chemical changes in cocoa (Theobroma cacao L) during fermentation, drying and roasting  Full Text
AUTORES: de Brito, ES; Garcia, NHP; Gallao, MI; Cortelazzo, AL; Fevereiro, PS ; Braga, MR;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 81, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef