1
TÍTULO: Presence, behaviour, and risk assessment of volatile methylsiloxanes in wastewater: A year-long comprehensive study within a wastewater treatment plant  Full Text
AUTORES: Bernardo, Fabio; Ratola, Nuno; Sanchez Soberon, Francisco; Alves, Arminda; Homem, Vera;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 951
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Global Women’s Breakfast (GWB): #UnidaspelaQuímica
AUTORES: Ana Aguiar Ricardo; Arminda Alves; Antunes, M. Cristina; Filipa Batalha; Ana M Oliveira Brett; Filomena Camões; Ana L Cardoso; Maria L Cristiano; Cristina Delerue_Matos; Faustino, M. Amparo F.; Ana M Ferreira; Cristina Galacho; Paula Gameiro; Dulce Geraldo; Ismael, M. Isabel; Magalhães, M. Clara F. Marques; Cristina M C Marques; Teresa M V D Pinho e Melo; Ana Mourato; Amélia P R Rauter; Rosa Rego; Claúdia G Silva; Sousa, I. V. Sousa; Helena Tomás; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021
3
TÍTULO: New insights on mechanisms of sulfonamide bio-transformation by environmental bacteria
AUTORES: Patrícia J Reis; Vera Homem; Arminda Alves; Vítor J Vilar; Célia M Manaia; Olga C Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: MICROBIOTEC ´17 - 2017
INDEXADO EM: Handle
4
TÍTULO: Development of headspace solid-phase microextraction-gas chromatography–mass spectrometry methodology for analysis of terpenoids in Madeira wines  Full Text
AUTORES: Câmara, J. S.; Maria A Alves; Marques, J. C.;
PUBLICAÇÃO: 2005, FONTE: Analytica Chimica Acta, VOLUME: 555(2)
INDEXADO EM: Handle
5
TÍTULO: Free amino acids and biogenic amines in wines and musts from
AUTORES: Paulo Herbert; Maria J Cabrita; Nuno Ratola; Olga Laureano; Arminda Alves;
PUBLICAÇÃO: 2005
6
TÍTULO: 3-Hydroxy-4,5-dimethyl-2(5H)-furanone levels in fortified Madeira wines: Relationship to sugar content  Full Text
AUTORES: José S Câmara; José C Marques; Maria A Alves; António C S Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: Journal of agricultural and food chemistry, VOLUME: 52 (22)
INDEXADO EM: Handle