Maria do Carmo Barreto Baptista
AuthID: R-000-B5A
1
TÃTULO: Phosphoneurofilament heavy chain and vascular endothelial growth factor as cerebrospinal fluid biomarkers for ALS
AUTORES: Margarida Goncalves; Mamede De Carvalho; Cristina Peixoto; Paula Alves; Carmo Barreto; Abel Oliva; Susana Pinto ; Ana Laborinho Pronto; Marta Gromicho; Julia Costa;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: AMYOTROPHIC LATERAL SCLEROSIS AND FRONTOTEMPORAL DEGENERATION, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Margarida Goncalves; Mamede De Carvalho; Cristina Peixoto; Paula Alves; Carmo Barreto; Abel Oliva; Susana Pinto ; Ana Laborinho Pronto; Marta Gromicho; Julia Costa;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: AMYOTROPHIC LATERAL SCLEROSIS AND FRONTOTEMPORAL DEGENERATION, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
INDEXADO EM:
WOS

2
TÃTULO: Characterization of a papain-like cysteine protease essential for the survival of Babesia ovis merozoites
AUTORES: Tamara Carletti; Carmo Barreto; Maria Mesplet; Anabela Mira; William Weir; Brian Shiels; Abel Gonzalez Oliva; Leonhard Schnittger; Monica Florin Christensen;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TICKS AND TICK-BORNE DISEASES, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
AUTORES: Tamara Carletti; Carmo Barreto; Maria Mesplet; Anabela Mira; William Weir; Brian Shiels; Abel Gonzalez Oliva; Leonhard Schnittger; Monica Florin Christensen;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: TICKS AND TICK-BORNE DISEASES, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Highly sensitive method for diagnosis of subclinical B. ovis infection Full Text
AUTORES: Sara Horta; Maria C Barreto; Ana Pepe; Joana Campos; Abel Oliva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: TICKS AND TICK-BORNE DISEASES, VOLUME: 5, NÚMERO: 6
AUTORES: Sara Horta; Maria C Barreto; Ana Pepe; Joana Campos; Abel Oliva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: TICKS AND TICK-BORNE DISEASES, VOLUME: 5, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Exo-metabolome of some fungal isolates growing on cork-based medium Full Text
AUTORES: Barreto, MC; Frisvad, JC; Larsen, TO; Mogensen, J; Maria Vitoria San Romao;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 232, NÚMERO: 4
AUTORES: Barreto, MC; Frisvad, JC; Larsen, TO; Mogensen, J; Maria Vitoria San Romao;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 232, NÚMERO: 4