Maria Helena Ferrao Ribeiro Costa
AuthID: R-000-BJS
1
TÃTULO: Distribution patterns of benthic bacteria and nematode communities in estuarine sediments
AUTORES: Vieira, Soraia; Sroczynska, Kasia; Neves, Joana; Martins, Marta; Costa, Maria Helena; Adao, Helena; Vicente, Claudia S. L.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ESTUARINE COASTAL AND SHELF SCIENCE, VOLUME: 291
AUTORES: Vieira, Soraia; Sroczynska, Kasia; Neves, Joana; Martins, Marta; Costa, Maria Helena; Adao, Helena; Vicente, Claudia S. L.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ESTUARINE COASTAL AND SHELF SCIENCE, VOLUME: 291
2
TÃTULO: Comparing microplastics ingested by the bogue Boops boops (Teleostei: Sparidae) to those available in its feeding areas: A case study on the Portuguese west coast
AUTORES: Rodrigues, Diana; Pequeno, Joao; Pais, Joana; Antunes, Joana; Sobral, Paula; Costa, Maria Helena;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: REGIONAL STUDIES IN MARINE SCIENCE, VOLUME: 65
AUTORES: Rodrigues, Diana; Pequeno, Joao; Pais, Joana; Antunes, Joana; Sobral, Paula; Costa, Maria Helena;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: REGIONAL STUDIES IN MARINE SCIENCE, VOLUME: 65
3
TÃTULO: Distribution patterns of microplastics in subtidal sediments from the Sado river estuary and the Arrabida marine park, Portugal
AUTORES: Rodrigues, Diana; Antunes, Joana; Pais, Joana; Pequeno, Joao; Caetano, Paulo Sa ; Rocha, Fernando; Sobral, Paula; Costa, Maria Helena;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE, VOLUME: 10
AUTORES: Rodrigues, Diana; Antunes, Joana; Pais, Joana; Pequeno, Joao; Caetano, Paulo Sa ; Rocha, Fernando; Sobral, Paula; Costa, Maria Helena;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE, VOLUME: 10
4
TÃTULO: Rhodotorula sp.-based biorefinery: a source of valuable biomolecules Full Text
AUTORES: Mussagy, Cassamo U.; Ribeiro, Helena F.; Santos Ebinuma, Valeria C.; Schuur, Boelo; Pereira, Jorge F. B.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
AUTORES: Mussagy, Cassamo U.; Ribeiro, Helena F.; Santos Ebinuma, Valeria C.; Schuur, Boelo; Pereira, Jorge F. B.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Ce:Nd:YAG side-pumped solar laser
AUTORES: Vistas, CR; Liang, DW ; Almeida, J; Tiburcio, BD; Garcia, D; Catela, M; Costa, H; Guillot, E;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PHOTONICS FOR ENERGY, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Vistas, CR; Liang, DW ; Almeida, J; Tiburcio, BD; Garcia, D; Catela, M; Costa, H; Guillot, E;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF PHOTONICS FOR ENERGY, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: The occurrence of inorganic contaminants in 'tronchuda' cabbage (Brassica oleracea L. var. costata DC.) after large forest fires in Portugal
AUTORES: Ventura, M; Cavaco, H; Delgado, I; Coelho, I; Gueifao, S; Martins, M; Costa, MH; Matos, A; Castanheira, I;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 103, NÚMERO: 10
AUTORES: Ventura, M; Cavaco, H; Delgado, I; Coelho, I; Gueifao, S; Martins, M; Costa, MH; Matos, A; Castanheira, I;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY, VOLUME: 103, NÚMERO: 10
9
TÃTULO: Improving side-pumped solar lasers using ring-array concentrators Full Text
AUTORES: Tiburcio, BD; Liang, D ; Almeida, J.; Garcia, D; Catela, M; Costa, H; Vistas, CR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF SUSTAINABLE ENERGY
AUTORES: Tiburcio, BD; Liang, D ; Almeida, J.; Garcia, D; Catela, M; Costa, H; Vistas, CR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF SUSTAINABLE ENERGY
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: Effect of season and proximate composition on the Br, As, Cd and Pb contents in different kinds of key foods consumed in Portugal
AUTORES: Ventura, M; Cardoso, C; Bandarra, NM; Delgado, I; Coelho, I; Gueifao, S; Martins, M; Costa, MH; Castanheira, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 5
AUTORES: Ventura, M; Cardoso, C; Bandarra, NM; Delgado, I; Coelho, I; Gueifao, S; Martins, M; Costa, MH; Castanheira, I;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 5