1
TÍTULO: Grape Pomace: A Potential Ingredient for the Human Diet
AUTORES: Pereira, P; Palma, C; Ferreira Pego, C ; Amaral, O; Amaral, A; Rijo, P ; Gregorio, J; Palma, L; Nicolai, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
2
TÍTULO: Positive impact of dietary water on in vivo epidermal water physiology  Full Text
AUTORES: Palma, ML; Tavares, L; Fluhr, JW; Bujan, MJ; Rodrigues, LM;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SKIN RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Nuclear spin-spin constants, rotational g factor and susceptibility of sulphur hexafluoride  Full Text
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 110, NÚMERO: 18
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Spin-rotation and nuclear shielding constants of sulfur hexafluoride  Full Text
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 20th Colloquium on High Resolution Molecular Spectroscopy in MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 106, NÚMERO: 9-10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
5
TÍTULO: The spin-vibration hyperfine interaction in the v(3) band of (OsO4)-Os-189 and (OSO4)-O-187: a calculable example in high-resolution molecular spectroscopy  Full Text
AUTORES: Chardonnet, C; Palma, ML; Borde, CJ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: COMPTES RENDUS PHYSIQUE, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef