Maria Laura da Silva Maia Gonçalves Palma
AuthID: R-000-C1P
1
TÃTULO: Grape Pomace: A Potential Ingredient for the Human Diet
AUTORES: Pereira, P; Palma, C; Ferreira Pego, C ; Amaral, O; Amaral, A; Rijo, P ; Gregorio, J; Palma, L; Nicolai, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Pereira, P; Palma, C; Ferreira Pego, C ; Amaral, O; Amaral, A; Rijo, P ; Gregorio, J; Palma, L; Nicolai, M;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
2
TÃTULO: Positive impact of dietary water on in vivo epidermal water physiology Full Text
AUTORES: Palma, ML; Tavares, L; Fluhr, JW; Bujan, MJ; Rodrigues, LM;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SKIN RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
AUTORES: Palma, ML; Tavares, L; Fluhr, JW; Bujan, MJ; Rodrigues, LM;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: SKIN RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Nuclear spin-spin constants, rotational g factor and susceptibility of sulphur hexafluoride Full Text
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 110, NÚMERO: 18
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 110, NÚMERO: 18
4
TÃTULO: Spin-rotation and nuclear shielding constants of sulfur hexafluoride Full Text
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 20th Colloquium on High Resolution Molecular Spectroscopy in MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 106, NÚMERO: 9-10
AUTORES: Palma, ML; Santos, José Paulo ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: 20th Colloquium on High Resolution Molecular Spectroscopy in MOLECULAR PHYSICS, VOLUME: 106, NÚMERO: 9-10
5
TÃTULO: The spin-vibration hyperfine interaction in the v(3) band of (OsO4)-Os-189 and (OSO4)-O-187: a calculable example in high-resolution molecular spectroscopy Full Text
AUTORES: Chardonnet, C; Palma, ML; Borde, CJ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: COMPTES RENDUS PHYSIQUE, VOLUME: 5, NÚMERO: 2
AUTORES: Chardonnet, C; Palma, ML; Borde, CJ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: COMPTES RENDUS PHYSIQUE, VOLUME: 5, NÚMERO: 2