Patrícia Manuela Almeida Coimbra
AuthID: R-000-E1Q
1
TÃTULO: A review of conventional and emerging technologies for hydrogels sterilization
AUTORES: Bento, Cristiana S. A.; Gaspar, Marisa C.; Coimbra, Patricia; de Sousa, Herminio C.; Braga, Mara E. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS, VOLUME: 634
AUTORES: Bento, Cristiana S. A.; Gaspar, Marisa C.; Coimbra, Patricia; de Sousa, Herminio C.; Braga, Mara E. M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF PHARMACEUTICS, VOLUME: 634
2
TÃTULO: Novel Oxygen- and Curcumin-Laden Ionic Liquid@Silica Nanocapsules for Enhanced Antimicrobial Photodynamic Therapy Full Text
AUTORES: Henriques, Joana; Pina, Joao; Braga, Mara E. M.; Dias, Ana M. A.; Coimbra, Patricia; de Sousa, Herminio C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHARMACEUTICS, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Henriques, Joana; Pina, Joao; Braga, Mara E. M.; Dias, Ana M. A.; Coimbra, Patricia; de Sousa, Herminio C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PHARMACEUTICS, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: Sustainable starch-based edible films with agrifood residues as potential carriers for the probiotic Lactobacillus rhamnosus
AUTORES: Coimbra, Patricia; Alarico, Susana; Empadinhas, Nuno; Braga, Mara E. M.; Gaspar, Marisa C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 88
AUTORES: Coimbra, Patricia; Alarico, Susana; Empadinhas, Nuno; Braga, Mara E. M.; Gaspar, Marisa C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 88
4
TÃTULO: Edible films based on potato and quince peels with potential for the preservation of cured cheese
AUTORES: Coimbra, Patricia; Marona, Beatriz; Henriques, Marta H. F. ; Campos, Lara; Gomes, David M. G. S.; Vitorino, Carla; Sousa, Joao J. S.; Braga, Mara E. M.; Gaspar, Marisa C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 40
AUTORES: Coimbra, Patricia; Marona, Beatriz; Henriques, Marta H. F. ; Campos, Lara; Gomes, David M. G. S.; Vitorino, Carla; Sousa, Joao J. S.; Braga, Mara E. M.; Gaspar, Marisa C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 40
5
TÃTULO: Electrospun composite fibers of poly(lactic acid) and halloysite for the sustained co-delivery of drugs with opposite water affinities
AUTORES: Carvalho, Guida; Coimbra, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED CLAY SCIENCE, VOLUME: 245
AUTORES: Carvalho, Guida; Coimbra, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED CLAY SCIENCE, VOLUME: 245
6
TÃTULO: Effect of phenolic compound recovery from agro-industrial residues on the performance of pyrolysis process
AUTORES: Almeida, PV; Rodrigues, RP; Slezak, R; Quina, MJ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY
AUTORES: Almeida, PV; Rodrigues, RP; Slezak, R; Quina, MJ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Electrospun composite fibers of PLA/PLGA blends and mesoporous silica nanoparticles for the controlled release of gentamicin sulfate
AUTORES: Batista, H; Freitas, JP; Abrunheiro, A; Goncalves, T; Gil, MH; Figueiredo, M; Coimbra, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS, VOLUME: 71, NÚMERO: 9
AUTORES: Batista, H; Freitas, JP; Abrunheiro, A; Goncalves, T; Gil, MH; Figueiredo, M; Coimbra, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS, VOLUME: 71, NÚMERO: 9
8
TÃTULO: Comparative Analysis of Morphological and Release Profiles in Ocular Implants of Acetazolamide Prepared by Electrospinning
AUTORES: Morais, M; Coimbra, P; Pina, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PHARMACEUTICS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Morais, M; Coimbra, P; Pina, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: PHARMACEUTICS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Nanostructures for the Stabilization and Delivery of Lactic Acid Bacteria
AUTORES: Patrícia Alves; Patrícia Coimbra; Florencia Ghibaudo; Andrea Gomez-Zavaglia; Pedro Nuno Simões;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
AUTORES: Patrícia Alves; Patrícia Coimbra; Florencia Ghibaudo; Andrea Gomez-Zavaglia; Pedro Nuno Simões;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Methods and Protocols in Food Science - Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients
10
TÃTULO: Eugenol-loaded microspheres incorporated into textile substrates
AUTORES: Simões, MG; Coimbra, P; Carreira, AS; Figueiredo, MM; Gil, MH; Simões, PN;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Cellulose, VOLUME: 27, NÚMERO: 7
AUTORES: Simões, MG; Coimbra, P; Carreira, AS; Figueiredo, MM; Gil, MH; Simões, PN;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Cellulose, VOLUME: 27, NÚMERO: 7