Nuno Miguel Vieira Pinto de Carvalho
AuthID: R-004-VD6
1
TÃTULO: Molecular investigation of ready-to-eat salads for Giardia duodenalis and Cryptosporidium spp. in Portugal
AUTORES: Faria, Clarissa Perez; Pereira, Adelaide; Almeida, Daniela; Pinto, Miguel; Lourenco, Agata; Sousa, Maria do Ceu;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND WATERBORNE PARASITOLOGY, VOLUME: 30
AUTORES: Faria, Clarissa Perez; Pereira, Adelaide; Almeida, Daniela; Pinto, Miguel; Lourenco, Agata; Sousa, Maria do Ceu;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND WATERBORNE PARASITOLOGY, VOLUME: 30
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Performance of a final hydrogen peroxide stage in the ECF bleaching of Eucalypt D0EOPD1 kraft pulps
AUTORES: Graca G V S Carvalho ; Nuno M V Carvalho; Pedro E G Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TAPPI JOURNAL, VOLUME: 7, NÚMERO: 8
AUTORES: Graca G V S Carvalho ; Nuno M V Carvalho; Pedro E G Loureiro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: TAPPI JOURNAL, VOLUME: 7, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS