Vanda Marisa da Rosa Milheiro Lourenço
AuthID: R-000-HCC
1
TÃTULO: Relationship between Physicochemical and Cooking Quality Parameters with Estimated Glycaemic Index of Rice Varieties
AUTORES: Pereira, Cristiana L.; Sousa, Ines; Lourenco, Vanda M.; Sampaio, Pedro; Garzon, Raquel; Rosell, Cristina M.; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Pereira, Cristiana L.; Sousa, Ines; Lourenco, Vanda M.; Sampaio, Pedro; Garzon, Raquel; Rosell, Cristina M.; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Genomic prediction using machine learning: a comparison of the performance of regularized regression, ensemble, instance-based and deep learning methods on synthetic and empirical data Full Text
AUTORES: Lourenco, Vanda M.; Ogutu, Joseph O.; Rodrigues, Rui A. P.; Posekany, Alexandra; Piepho, Hans Peter;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
AUTORES: Lourenco, Vanda M.; Ogutu, Joseph O.; Rodrigues, Rui A. P.; Posekany, Alexandra; Piepho, Hans Peter;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Genomic prediction using machine learning: a comparison of the performance of regularized regression, ensemble, instance-based and deep learning methods on synthetic and empirical data Full Text
AUTORES: Lourenco, Vanda M.; Ogutu, Joseph O.; Rodrigues, Rui A. P.; Posekany, Alexandra; Piepho, Hans Peter;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
AUTORES: Lourenco, Vanda M.; Ogutu, Joseph O.; Rodrigues, Rui A. P.; Posekany, Alexandra; Piepho, Hans Peter;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC GENOMICS, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Evaluation of Starch Hydrolysis for Glycemic Index Prediction of Rice Varieties
AUTORES: Cristiana Pereira; Regina Menezes; Vanda Lourenço; Teresa Serra; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: The 1st International Electronic Conference on Food Science and Functional Foods
AUTORES: Cristiana Pereira; Regina Menezes; Vanda Lourenço; Teresa Serra; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: The 1st International Electronic Conference on Food Science and Functional Foods
5
TÃTULO: Robust estimation of heritability and predictive accuracy in plant breeding: evaluation using simulation and empirical data
AUTORES: Vanda M Lourenço; Joseph O Ogutu; Hans-Peter Piepho;
PUBLICAÇÃO: 2019
AUTORES: Vanda M Lourenço; Joseph O Ogutu; Hans-Peter Piepho;
PUBLICAÇÃO: 2019