1
TÍTULO: Application of a robust analytical method for quantifying progestins in environmental samples from three Portuguese Estuaries  Full Text
AUTORES: Amorim, V. E.; Morais, H.; Ferreira, A. C. Silva; Pardal, M. A.; Cruzeiro, C. ; Cardoso, G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MARINE POLLUTION BULLETIN, VOLUME: 199
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Targeting iron speciation in wines: Design of a microfluidic paper-based device for determination of iron(II) and iron(III)  Full Text
AUTORES: Mesquita, Raquel B. R.; Klima, Christina; Martinez Perez Cejuela, H.; Monforte, Ana R.; Ferreira, A. C. Silva; Rangel, Antonio O. S. S.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROCHEMICAL JOURNAL, VOLUME: 188
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Handheld Near-Infrared Spectroscopy: State-of-the-Art Instrumentation and Applications in Material Identification, Food Authentication, and Environmental Investigations
AUTORES: Yan, Hui; Neves, Marina De Gea; Noda, Isao; Guedes, Goncalo M.; Ferreira, Antonio C. Silva; Pfeifer, Frank; Chen, Xinyu; Siesler, Heinz W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: High-throughput plant phenotyping: a role for metabolomics?  Full Text
AUTORES: Hall, Robert D.; D'Auria, John C.; Ferreira, Antonio C. Silva; Gibon, Yves; Kruszka, Dariusz; Mishra, Puneet; van de Zedde, Rick;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRENDS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 27, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 51
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Yeast metabolic activity is sufficient to create a wine like aromatic feature in a synthetic grape must -a sensory-driven approach
AUTORES: Fairbairn, Samantha C.; Monforte, Ana Rita; Brand, Jeanne; Ferreira, Antonio C. Silva; Bauer, Florian F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 56, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Discrimination of white wine ageing based on untarget peak picking approach with multi-class target coupled with machine learning algorithms  Full Text
AUTORES: Monforte, AR; Martins, SIFS; Ferreira, ACS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 352
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Phenylacetaldehyde real-time release kinetics in wine like model solutions  Full Text
AUTORES: Monforte, AR; Martins, SIFS; Ferreira, ACS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 364
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Handle
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Grapevine and Wine Metabolomics-Based Guidelines for FAIR Data and Metadata Management
AUTORES: Savoi, S; Arapitsas, P; Duchene, E; Nikolantonaki, M; Ontanon, I; Carlin, S; Schwander, F; Gougeon, RD; Ferreira, ACS; Theodoridis, G; Topfer, R; Vrhovsek, U; Adam Blondon, AF; Pezzotti, M; Mattivi, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: METABOLITES, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Impact of Phenolic Compounds in Strecker Aldehyde Formation in Wine Model Systems: Target and Untargeted Analysis  Full Text
AUTORES: Monforte, AR; Martins, SIFS; Ferreira, ACS;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 12th Wartburg Symposium on Flavor Chemistry and Biology in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 38
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Response surface methodology: A tool to minimize aldehydes formation and oxygen consumption in wine model system  Full Text
AUTORES: Monforte, AR; Oliveira, C; Martins, SIFS; Ferreira, ACS;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 283
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 13 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 7. Total de resultados: 67.