Adriana Gambaro
AuthID: R-006-FSX
1
TÃTULO: Texture concepts for consumers: a better understanding of crispy-crunchy sensory perception Full Text
AUTORES: Paula Varela; Ana Salvador; Adriana Gambaro; Susana Fiszman;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 226, NÚMERO: 5
AUTORES: Paula Varela; Ana Salvador; Adriana Gambaro; Susana Fiszman;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 226, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: WOS CrossRef
2
TÃTULO: Food choice and food consumption frequency for Uruguayan consumers Full Text
AUTORES: Gaston Ares; Adriana Gambaro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
AUTORES: Gaston Ares; Adriana Gambaro;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 59, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS CrossRef
3
TÃTULO: SHELF-LIFE ESTIMATION OF APPLE-BABY FOOD Full Text
AUTORES: ADRIANA GAMBARO; GASTON ARES; ANA GIMENEZ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
AUTORES: ADRIANA GAMBARO; GASTON ARES; ANA GIMENEZ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: J Sensory Studies - Journal of Sensory Studies, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef