1
TÍTULO: Effect of pulsed electric field on the germination of barley seeds  Full Text
AUTORES: Katarzyna Dymek; Petr Dejmek; Valentina Panarese; Antonio A Vicente ; Lars Wadso; Christine Finnie; Federico Gomez Galindo;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 47, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
2
TÍTULO: Isothermal calorimetry for biological applications in food science and technology  Full Text
AUTORES: Lars Wadsö; Federico Gómez Galindo;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Food Control, VOLUME: 20, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÍTULO: Exploring Metabolic Responses of Potato Tissue Induced by Electric Pulses  Full Text
AUTORES: Federico Gomez Galindo; Lars Wadso; Antonio Vicente ; Petr Dejmek;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD BIOPHYSICS, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 41
4
TÍTULO: How small polar molecules protect membrane systems against osmotic stress: The urea-water-phospholipid system
AUTORES: Fatima O Costa Balogh; Hakan Wennerstrom; Lars Wadso; Emma Sparr;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 110, NÚMERO: 47
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: How Small Polar Molecules Protect Membrane Systems against Osmotic Stress:  The Urea−Water−Phospholipid System
AUTORES: Fátima O Costa-Balogh; Håkan Wennerström; Lars Wadsö; Emma Sparr;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: The Journal of Physical Chemistry B - J. Phys. Chem. B, VOLUME: 110, NÚMERO: 47
INDEXADO EM: CrossRef
6
TÍTULO: The hydration of a DNA-amphiphile complex
AUTORES: Leal, C; Wadso, L; Olofsson, G; Miguel, M ; Wennerstrom, H;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 108, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef