Andreia Cristina Matos Oliveira
AuthID: R-000-MZ9
1
TÃTULO: Food and nutrition surveillance actions in Brazil and Portugal: a comparative documentary analysis
AUTORES: Santos, Iolanda Karla Santana dos; Oliveira, Andreia; da Silva, Sara Araujo; Conde, Wolney Lisboa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CADERNOS DE SAUDE PUBLICA, VOLUME: 40, NÚMERO: 8
AUTORES: Santos, Iolanda Karla Santana dos; Oliveira, Andreia; da Silva, Sara Araujo; Conde, Wolney Lisboa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CADERNOS DE SAUDE PUBLICA, VOLUME: 40, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Nut consumption is associated with a lower risk of all-cause dementia in adults: a community-based cohort study from the UK Biobank
AUTORES: Bizzozero Peroni, Bruno; Diaz Goni, Valentina; Beneit, Nuria; Oliveira, Andreia; Jimenez Lopez, Estela; Martinez Vizcaino, Vicente; Mesas, Arthur Eumann;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GEROSCIENCE
AUTORES: Bizzozero Peroni, Bruno; Diaz Goni, Valentina; Beneit, Nuria; Oliveira, Andreia; Jimenez Lopez, Estela; Martinez Vizcaino, Vicente; Mesas, Arthur Eumann;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: GEROSCIENCE
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: NUTRI-YOUNG: impacto dos contextos socioeconómicos nos hábitos alimentares, estilos de vida e satisfação corporal de adolescentes
AUTORES: Ana Semblano; Cláudia Silva ; Andreia Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 38
AUTORES: Ana Semblano; Cláudia Silva ; Andreia Oliveira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 38