1
TÍTULO: Determination of phenolic compounds in honeys with different floral origin by capillary zone electrophoresis  Full Text
AUTORES: Andrade, P ; Ferreres, F; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Natural occurrence of abscisic acid in heather honey and floral nectar  Full Text
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Floral nectar phenolics as biochemical markers for the botanical origin of heather honey
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 202, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef