F. A. Tomasbarberan
AuthID: R-006-MGA
1
TÃTULO: Determination of phenolic compounds in honeys with different floral origin by capillary zone electrophoresis Full Text
AUTORES: Andrade, P ; Ferreres, F; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
AUTORES: Andrade, P ; Ferreres, F; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1997, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Natural occurrence of abscisic acid in heather honey and floral nectar Full Text
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 44, NÚMERO: 8
3
TÃTULO: Floral nectar phenolics as biochemical markers for the botanical origin of heather honey
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 202, NÚMERO: 1
AUTORES: Ferreres, F; Andrade, P ; Gil, MI; TomasBarberan, FA;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 202, NÚMERO: 1