I. A. Bhatti
AuthID: R-006-PPK
1
TÃTULO: Aflatoxin concentrations in chilies vary depending on variety
AUTORES: Shahzad Z Iqbal; Russell R M Paterson ; Ijaz A Bhatti; Muhammad R Asi;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: MYCOSCIENCE, VOLUME: 52, NÚMERO: 5
AUTORES: Shahzad Z Iqbal; Russell R M Paterson ; Ijaz A Bhatti; Muhammad R Asi;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: MYCOSCIENCE, VOLUME: 52, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: Comparing aflatoxin contamination in chilies from Punjab, Pakistan produced in summer and winter Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
3
TÃTULO: Survey of aflatoxins in chillies from Pakistan produced in rural, semi-rural and urban environments Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS PART B-SURVEILLANCE, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS PART B-SURVEILLANCE, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Aflatoxin B1 in chilies from the Punjab region, Pakistan Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR; Sheikh, MA; Bhatti, HN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR; Sheikh, MA; Bhatti, HN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef