1
TÍTULO: Aflatoxin concentrations in chilies vary depending on variety
AUTORES: Shahzad Z Iqbal; Russell R M Paterson ; Ijaz A Bhatti; Muhammad R Asi;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: MYCOSCIENCE, VOLUME: 52, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Comparing aflatoxin contamination in chilies from Punjab, Pakistan produced in summer and winter  Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
3
TÍTULO: Survey of aflatoxins in chillies from Pakistan produced in rural, semi-rural and urban environments  Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS PART B-SURVEILLANCE, VOLUME: 3, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Aflatoxin B1 in chilies from the Punjab region, Pakistan  Full Text
AUTORES: Iqbal, SZ; Paterson, RRM ; Bhatti, IA; Asi, MR; Sheikh, MA; Bhatti, HN;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 26, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus CrossRef