1
TÍTULO: PHENOLS, FLAVONOIDS, AND ANTIOXIDANT AND ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF LEAVES AND STEM BARK OF MORUS SPECIES  Full Text
AUTORES: Ines Thabti; Walid Elfalleh; Nizar Tlili; Manel Ziadi; Maria Graca Campos; Ali Ferchichi;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
2
TÍTULO: Influence of Tunisian Ficus carica fruit variability in phenolic profiles and in vitro radical scavenging potential  Full Text
AUTORES: Emna Faleh; Andreia P Oliveira; Patricia Valentao ; Ali Ferchichi; Branca M Silva ; Paula B Andrade ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: REVISTA BRASILEIRA DE FARMACOGNOSIA-BRAZILIAN JOURNAL OF PHARMACOGNOSY, VOLUME: 22, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
3
TÍTULO: Identification and quantification of phenolic acids and flavonol glycosides in Tunisian Morus species by HPLC-DAD and HPLC-MS  Full Text
AUTORES: Ines Thabti; Walid Elfalleh; Hedia Hannachi; Ali Ferchichi; Maria Da Graca Campos;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef