Theo G. Kieckbusch
AuthID: R-006-WNQ
1
TÃTULO: Effect of calcium and/or barium crosslinking on the physical and antimicrobial properties of natamycin-loaded alginate films Full Text
AUTORES: Andrea C K Bierhalz; Mariana A da Silva; Mara E M Braga; Herminio J C Sousa; Theo G Kieckbusch;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 57, NÚMERO: 2
AUTORES: Andrea C K Bierhalz; Mariana A da Silva; Mara E M Braga; Herminio J C Sousa; Theo G Kieckbusch;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 57, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Influence of natamycin loading methods on the physical characteristics of alginate active films Full Text
AUTORES: Andrea C K Bierhalz; Mariana A da Silva; Herminio C de Sousa ; Mara E M Braga ; Theo G Kieckbusch;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS, VOLUME: 76
AUTORES: Andrea C K Bierhalz; Mariana A da Silva; Herminio C de Sousa ; Mara E M Braga ; Theo G Kieckbusch;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS, VOLUME: 76