Nils Arneborg
AuthID: R-006-XH7
1
TÃTULO: Proteomics insights into the responses of Saccharomyces cerevisiae during mixed-culture alcoholic fermentation with Lachancea thermotolerans Full Text
AUTORES: Chuantao T Peng; Birgit Andersen; Samina Arshid; Martin R Larsen; Helena Albergaria; Rene Lametsch; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY ECOLOGY, VOLUME: 95, NÚMERO: 9
AUTORES: Chuantao T Peng; Birgit Andersen; Samina Arshid; Martin R Larsen; Helena Albergaria; Rene Lametsch; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY ECOLOGY, VOLUME: 95, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Antimicrobial properties and death-inducing mechanisms of saccharomycin, a biocide secreted by Saccharomyces cerevisiae Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Margarida Monteiro; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Nils Arneborg; Catarina Prista; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 101, NÚMERO: 1
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Margarida Monteiro; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Nils Arneborg; Catarina Prista; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 101, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Antimicrobial peptides (AMPs) produced by Saccharomyces cerevisiae induce alterations in the intracellular pH, membrane permeability and culturability of Hanseniaspora guilliermondii cells Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Tiago Viana; Helena Albergaria; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 205
AUTORES: Patricia Branco; Tiago Viana; Helena Albergaria; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 205
4
TÃTULO: Cell-to-cell contact and antimicrobial peptides play a combined role in the death of Lachanchea thermotolerans during mixed-culture alcoholic fermentation with Saccharomyces cerevisiae Full Text
AUTORES: Varongsiri Kemsawasd; Patricia Branco; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Helena Albergaria; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY LETTERS, VOLUME: 362, NÚMERO: 14
AUTORES: Varongsiri Kemsawasd; Patricia Branco; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Helena Albergaria; Nils Arneborg;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FEMS MICROBIOLOGY LETTERS, VOLUME: 362, NÚMERO: 14
5
TÃTULO: Identification of novel GAPDH-derived antimicrobial peptides secreted by Saccharomyces cerevisiae and involved in wine microbial interactions Full Text
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Christophe Chambon; Michel Hebraud; Nils Arneborg; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 98, NÚMERO: 2
AUTORES: Patricia Branco; Diana Francisco; Christophe Chambon; Michel Hebraud; Nils Arneborg; Maria Gabriela Almeida; Jorge Caldeira; Helena Albergaria;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 98, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Saccharomyces cerevisiae CCMI 885 secretes peptides that inhibit the growth of some non-Saccharomyces wine-related strains Full Text
AUTORES: Helena Albergaria; Diana Francisco; Klaus Gori; Nils Arneborg; Francisco Girio;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 86, NÚMERO: 3
AUTORES: Helena Albergaria; Diana Francisco; Klaus Gori; Nils Arneborg; Francisco Girio;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 86, NÚMERO: 3