1
TÍTULO: Interlaboratory exercise for the analysis of carotenoids and related compounds in dried mango fruit (Mangifera indica L.)
AUTORES: Villacis Chiriboga, Jose; Jacobs, Griet; Van Camp, John; Elst, Kathy; Ruales, Jenny; Marcillo Parra, Veronica; Bohm, Volker; Bunea, Andrea; Cirlini, Martina; Craft, Neal; De Meulenaer, Bruno; Dias, M. Graca; Lazzarino, Giacomo; Melendez Martinez, Antonio J.; Versloot, Pieter; Mercadante, Adriana Z.; Olmedilla Alonso, Begona; Ortiz Ulloa, Johana; Stinco, Carla M.; Voorspoels, Stefan;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 111
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Critical assessment of three high performance liquid chromatography analytical methods for food carotenoid quantification  Full Text
AUTORES: Graca G Dias; Luisa Oliveira; Filomena F G F C Camoes; Baltazar Nunes ; Pieter Versloot; Paul J M Hulshof;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A, VOLUME: 1217, NÚMERO: 21
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef