Alberto Carlos Pires Dias
AuthID: R-000-077
1
TÃTULO: Chimerism of avian IgY-scFv and truncated IgG-Fc: A novel strategy in cross-species antibody generation and enhancement Full Text
AUTORES: Ge, Shikun; Dias, Alberto Carlos Pires; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: IMMUNOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 1
AUTORES: Ge, Shikun; Dias, Alberto Carlos Pires; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: IMMUNOLOGY, VOLUME: 172, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Monoclonal antibody based immunoassay: An alternative way for aquatic environmental selenium detection Full Text
AUTORES: Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 858
AUTORES: Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 858
3
TÃTULO: Bioprocessing of oilseed cakes by fungi consortia: Impact of enzymes produced on antioxidants release Full Text
AUTORES: Sousa, Daniel; Salgado, Jose Manuel; Cambra Lopez, Maria; Dias, Alberto; Belo, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 364
AUTORES: Sousa, Daniel; Salgado, Jose Manuel; Cambra Lopez, Maria; Dias, Alberto; Belo, Isabel;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 364
4
TÃTULO: Opuntia ficus-indica Fruit: A Systematic Review of Its Phytochemicals and Pharmacological Activities
AUTORES: Giraldo Silva, Luis; Ferreira, Barbara; Rosa, Eduardo; Dias, Alberto C. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
AUTORES: Giraldo Silva, Luis; Ferreira, Barbara; Rosa, Eduardo; Dias, Alberto C. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Anti-Inflammatory Effect of Pterospartum tridentatum Leaf Extract in Acute and Chronic Inflammation
AUTORES: Laranjeira, Ines Martins; Goncalves, Joao N. D.; Goncalves, Catia; Silva, Marlene; Mouta, Nuno; Dias, Alberto C. P.; Pinto Ribeiro, Filipa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
AUTORES: Laranjeira, Ines Martins; Goncalves, Joao N. D.; Goncalves, Catia; Silva, Marlene; Mouta, Nuno; Dias, Alberto C. P.; Pinto Ribeiro, Filipa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
6
TÃTULO: Evaluation of biotechnological processing through solid-state fermentation of oilseed cakes on extracts bioactive potential Full Text
AUTORES: Sousa, Daniel; Simoes, Luara; Oliveira, Rui; Salgado, Jose Manuel; Cambra Lopez, Maria; Belo, Isabel; Dias, Alberto;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 45, NÚMERO: 10
AUTORES: Sousa, Daniel; Simoes, Luara; Oliveira, Rui; Salgado, Jose Manuel; Cambra Lopez, Maria; Belo, Isabel; Dias, Alberto;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 45, NÚMERO: 10
7
TÃTULO: Bifunctional tracer-mediated sandwich ELISA: A novel and promising approach for highly selective and ultrasensitive detection of selenium Full Text
AUTORES: Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 187
AUTORES: Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 187
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Microalgae and cyanobacteria as sources of bioactive compounds for cosmetic applications: A systematic review Full Text
AUTORES: Castro, Vera; Oliveira, Rui; Dias, Alberto C. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 76
AUTORES: Castro, Vera; Oliveira, Rui; Dias, Alberto C. P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 76
9
TÃTULO: Comparative studies on the anti-neuroinflammatory and antioxidant activities of black and red goji berries Full Text
AUTORES: Magalhães, V; Silva, AR; Silva, B; Zhang, X; Dias, ACP;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Journal of Functional Foods, VOLUME: 92
AUTORES: Magalhães, V; Silva, AR; Silva, B; Zhang, X; Dias, ACP;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Journal of Functional Foods, VOLUME: 92
10
TÃTULO: Development of quantum dot-linked immunosorbent assay (QLISA) and ELISA for the detection of sunset yellow in foods and beverages Full Text
AUTORES: Xu, Long; Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 385
AUTORES: Xu, Long; Yang, Fanfan; Dias, Alberto C. P.; Zhang, Xiaoying;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 385