Adrian Hernandez-Mendoza
AuthID: R-000-TEQ
1
TÃTULO: Moving towards fairer regional minimum income schemes in Spain
AUTORES: Hernandez, Adrian; Picos, Fidel; Riscado, Sara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF EUROPEAN SOCIAL POLICY
AUTORES: Hernandez, Adrian; Picos, Fidel; Riscado, Sara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF EUROPEAN SOCIAL POLICY
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Relationship Between Enrolling Country Income Level and Patient Profile, Protocol Completion, and Trial End Points. From the ASCEND-HF Trial
AUTORES: Stephen J Greene; Adrian F Hernandez; Jie-Lena Sun; Javed Butler; Paul W Armstrong; Justin A Ezekowitz; Faiez Zannad; João Pedro Ferreira ; Adrian Coles; Marco Metra; Adriaan A Voors; Robert M Califf; Christopher M O’Connor; Robert J Mentz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Circulation: Cardiovascular Quality and Outcomes, VOLUME: 11, NÚMERO: 10
AUTORES: Stephen J Greene; Adrian F Hernandez; Jie-Lena Sun; Javed Butler; Paul W Armstrong; Justin A Ezekowitz; Faiez Zannad; João Pedro Ferreira ; Adrian Coles; Marco Metra; Adriaan A Voors; Robert M Califf; Christopher M O’Connor; Robert J Mentz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Circulation: Cardiovascular Quality and Outcomes, VOLUME: 11, NÚMERO: 10
3
TÃTULO: Assessment of multifunctional activity of bioactive peptides derived from fermented milk by specific Lactobacillus plantarum strains Full Text
AUTORES: Aguilar Toala, JE; Santiago Lopez, L; Peres, CM; Peres, C; Garcia, HS; Vallejo Cordoba, B; Gonzalez Cordova, AF; Hernandez Mendoza, A;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
AUTORES: Aguilar Toala, JE; Santiago Lopez, L; Peres, CM; Peres, C; Garcia, HS; Vallejo Cordoba, B; Gonzalez Cordova, AF; Hernandez Mendoza, A;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF DAIRY SCIENCE, VOLUME: 100, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Review on fermented plant materials as carriers and sources of potentially probiotic lactic acid bacteria - With an emphasis on table olives Full Text
AUTORES: Catia M Peres; Cidalia Peres; Adrian Hernandez Mendoza; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 1
AUTORES: Catia M Peres; Cidalia Peres; Adrian Hernandez Mendoza; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 1