Carla Maria Moura Lopes
AuthID: R-000-30C
1
TÃTULO: Inadequate intakes of fatty acids attributed to the ultra-processed foods consumed by Portuguese population: The upper project
AUTORES: Antoniazzi, Luiza; Miranda, Renata C.; Rauber, Fernanda; Afonso, Claudia ; Santos, Cristina ; Lopes, Carla; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, Renata B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES, VOLUME: 34, NÚMERO: 11
AUTORES: Antoniazzi, Luiza; Miranda, Renata C.; Rauber, Fernanda; Afonso, Claudia ; Santos, Cristina ; Lopes, Carla; Rodrigues, Sara Simões Pereira ; Levy, Renata B.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES, VOLUME: 34, NÚMERO: 11
2
TÃTULO: Grapevine as a natural resource in the cosmetic industry
AUTORES: Carla Lopes; Marlene Lúcio; Rita Oliveira; Isabel Almeida; Helena Amaral;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Botanical Research
AUTORES: Carla Lopes; Marlene Lúcio; Rita Oliveira; Isabel Almeida; Helena Amaral;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Botanical Research
INDEXADO EM: Scopus
3
TÃTULO: Association between calcium intake from different food sources during childhood and cardiometabolic risk on adolescence: The Generation XXI birth cohort Full Text
AUTORES: Silva, Sara; Severo, Milton ; Lopes, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PEDIATRIC OBESITY
AUTORES: Silva, Sara; Severo, Milton ; Lopes, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PEDIATRIC OBESITY
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Modeling the health impact of legislation to limit the salt content of bread in Portugal: A macro simulation study
AUTORES: Goiana da Silva, Francisco; Cruz e Silva, David; Rito, Ana; Lopes, Carla; Muc, Magdalena; Darzi, Ara; Araujo, Fernando; Miraldo, Marisa; Nunes, Alexandre Morais; Allen, Luke N.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN PUBLIC HEALTH, VOLUME: 10
AUTORES: Goiana da Silva, Francisco; Cruz e Silva, David; Rito, Ana; Lopes, Carla; Muc, Magdalena; Darzi, Ara; Araujo, Fernando; Miraldo, Marisa; Nunes, Alexandre Morais; Allen, Luke N.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN PUBLIC HEALTH, VOLUME: 10
5
TÃTULO: Exposição da população portuguesa a micotoxinas: o contributo da biomonitorização humana. Exposure of the portuguese population to multiple mycotoxins: the contribute of human biomonitoring
AUTORES: Carla Martins; Arnau Vidal; Marthe De Boevre; Sarah De Saeger; Carla Nunes; Duarte Torres; Ana Goios; Carla Lopes; Ricardo Assunção; Paula Alvito;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Boletim Epidemiológico Observações, VOLUME: 8, NÚMERO: Supl 11
AUTORES: Carla Martins; Arnau Vidal; Marthe De Boevre; Sarah De Saeger; Carla Nunes; Duarte Torres; Ana Goios; Carla Lopes; Ricardo Assunção; Paula Alvito;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Boletim Epidemiológico Observações, VOLUME: 8, NÚMERO: Supl 11
INDEXADO EM: Handle
6
TÃTULO: National food, nutrition, and physical activity survey of the Portuguese general population (2015-2016): Protocol for design and development Full Text
AUTORES: Lopes, C; Torres, Duarte ; Oliveira, A ; Severo, M ; Guiomar, S; Alarc�o, V; Ramos, E; Rodrigues, Sara Simões Pereira; Vilela, S; Oliveira, L; Mota, J; Teixeira, PJ; Nicola, PJ; Soares, S; Andersen, LF;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal of Medical Internet Research, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
AUTORES: Lopes, C; Torres, Duarte ; Oliveira, A ; Severo, M ; Guiomar, S; Alarc�o, V; Ramos, E; Rodrigues, Sara Simões Pereira; Vilela, S; Oliveira, L; Mota, J; Teixeira, PJ; Nicola, PJ; Soares, S; Andersen, LF;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Journal of Medical Internet Research, VOLUME: 20, NÚMERO: 2
NO MEU: ORCID | CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO: Projeto RiskBenefit4EU – uma estratégia para a avaliação de risco-benefício de alimentos em Portugal. RiskBenefit4EU project – a strategy for risk-benefit assessment of foods in Portugal
AUTORES: Ricardo Assunção; Paula Alvito; Roberto Brazão; Paulo Carmona; Catarina Carvalho ; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes; Carla Martins; Jeanne M Membré; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte; Silvia Viegas; Sara M Pires; Géraldine Boué;
PUBLICAÇÃO: 2018, VOLUME: 7, NÚMERO: 23
AUTORES: Ricardo Assunção; Paula Alvito; Roberto Brazão; Paulo Carmona; Catarina Carvalho ; Paulo Fernandes; Lea S Jakobsen; Carla Lopes; Carla Martins; Jeanne M Membré; Sarogini Monteiro; Pedro Nabais; Sofie T Thomsen; Torres, Duarte; Silvia Viegas; Sara M Pires; Géraldine Boué;
PUBLICAÇÃO: 2018, VOLUME: 7, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Handle
8
TÃTULO: European Nutrition and Health Report 2009.
AUTORES: Elmadfa, I; Meyer, A; Nowak, V; Hasenegger, V; Putz, P; Verstraeten, R; Remaut DeWinter, AM; Kolsteren, P; Dostalova, J; Dlouhy, P; Trolle, E; Fagt, S; Biltoft Jensen, A; Mathiessen, J; Velsing Groth, M; Kambek, L; Gluskova, N; Voutilainen, N; Erkkila, A; Vernay, M; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Forum of nutrition, VOLUME: 62
AUTORES: Elmadfa, I; Meyer, A; Nowak, V; Hasenegger, V; Putz, P; Verstraeten, R; Remaut DeWinter, AM; Kolsteren, P; Dostalova, J; Dlouhy, P; Trolle, E; Fagt, S; Biltoft Jensen, A; Mathiessen, J; Velsing Groth, M; Kambek, L; Gluskova, N; Voutilainen, N; Erkkila, A; Vernay, M; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: Forum of nutrition, VOLUME: 62
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID