Vera Lúcia da Costa Amorim
AuthID: R-000-ZD4
1
TÃTULO: Patients' and Spouses' Contribution Toward Adherence to Self-Care Behaviors in Type 2 Diabetes
AUTORES: Graca G Pereira ; Vera Costa; Daniela Oliveira; Gabriela Ferreira; Susana Pedras; Maria Rui Sousa ; Jose C Machado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: RESEARCH AND THEORY FOR NURSING PRACTICE, VOLUME: 29, NÚMERO: 4
AUTORES: Graca G Pereira ; Vera Costa; Daniela Oliveira; Gabriela Ferreira; Susana Pedras; Maria Rui Sousa ; Jose C Machado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: RESEARCH AND THEORY FOR NURSING PRACTICE, VOLUME: 29, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: STUDY OF INFORMATION DISCLOSURE ON ORGANIZACIONAL SOCIAL RESPONSIBILITY
AUTORES: Vera Amorim; Filomena Antunes Bras;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INFORMACAO & SOCIEDADE-ESTUDOS, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
AUTORES: Vera Amorim; Filomena Antunes Bras;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: INFORMACAO & SOCIEDADE-ESTUDOS, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Study of information disclosure on organizacional social res ponsibility [Estudo da divulgação de informação sobre a responsabilidade social empresarial]
AUTORES: Amorim, V; Bras, FA;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Informacao e Sociedade, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
AUTORES: Amorim, V; Bras, FA;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Informacao e Sociedade, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: Variation of the essential oil content and composition in leaves from cultivated plants of Hypericum androsaemum L. Full Text
AUTORES: Guedes, AP; Amorim, LR; Vicente, A; Fernandes Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: PHYTOCHEMICAL ANALYSIS, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
AUTORES: Guedes, AP; Amorim, LR; Vicente, A; Fernandes Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: PHYTOCHEMICAL ANALYSIS, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Essential oils from plants and in vitro shoots of Hypericum androsaemum L. Full Text
AUTORES: Guedes, AP; Amorim, LR; Vicente, AMS; Ramos, G; Fernandes Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 5
AUTORES: Guedes, AP; Amorim, LR; Vicente, AMS; Ramos, G; Fernandes Ferreira, M ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 51, NÚMERO: 5