Mohamed Alchihab
AuthID: R-00F-CX9
1
TÃTULO: Biochemistry of lactone formation in yeast and fungi and its utilisation for the production of flavour and fragrance compounds Full Text
AUTORES: Cynthia Romero Guido; Isabel Belo ; Thi Minh Ngoc Ta; Lan Cao Hoang; Mohamed Alchihab; Nelma Gomes; Philippe Thonart; Jose A Teixeira ; Jacqueline Destain; Yves Wache;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 3
AUTORES: Cynthia Romero Guido; Isabel Belo ; Thi Minh Ngoc Ta; Lan Cao Hoang; Mohamed Alchihab; Nelma Gomes; Philippe Thonart; Jose A Teixeira ; Jacqueline Destain; Yves Wache;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 89, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS