1
TÍTULO: Distinguishment, identification and aroma compound quantification of Portuguese olive oils based on physicochemical attributes, HS-GC/MS analysis and voltammetric electronic tongue  Full Text
AUTORES: Tahri, K; Duarte, AA; Carvalho, G; Ribeiro, PA ; da Silva, MG; Mendes, D; El Bari, N; Raposo, M ; Bouchikhi, B;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 98, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
2
TÍTULO: DPPG Liposomes Adsorbed on Polymer Cushions: Effect of Roughness on Amount, Surface Composition and Topography
AUTORES: Andreia A Duarte; Ana M B Botelho do Rego; Marco Salerno; Paulo A Ribeiro ; Nezha El Bari; Benachir Bouchikhi; Maria Raposo ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF PHYSICAL CHEMISTRY B, VOLUME: 119, NÚMERO: 27
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10