Luis Furuya Kanamori
AuthID: R-00F-MT2
1
TÃTULO: 2019 update of the WSES guidelines for management of Clostridioides (Clostridium) difficile infection in surgical patients Full Text
AUTORES: Massimo Sartelli; Stefano Di Bella; Lynne V McFarland; Sahil Khanna; Luis Furuya Kanamori; Nadir Abuzeid; Fikri M Abu Zidan; Luca Ansaloni; Goran Augustin; Miklosh Bala; Offir Ben Ishay; Walter L Biffl; Stephen M Brecher; Adrian Camacho Ortiz; Miguel A Cainzos; Shirley Chan; Jill R Cherry Bukowiec; Jesse Clanton; Federico Coccolini; Maria E Cocuz; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: WORLD JOURNAL OF EMERGENCY SURGERY, VOLUME: 14
AUTORES: Massimo Sartelli; Stefano Di Bella; Lynne V McFarland; Sahil Khanna; Luis Furuya Kanamori; Nadir Abuzeid; Fikri M Abu Zidan; Luca Ansaloni; Goran Augustin; Miklosh Bala; Offir Ben Ishay; Walter L Biffl; Stephen M Brecher; Adrian Camacho Ortiz; Miguel A Cainzos; Shirley Chan; Jill R Cherry Bukowiec; Jesse Clanton; Federico Coccolini; Maria E Cocuz; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: WORLD JOURNAL OF EMERGENCY SURGERY, VOLUME: 14
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: WSES guidelines for management of Clostridium difficile infection in surgical patients Full Text
AUTORES: Massimo Sartelli; Mark A Malangoni; Fikri M Abu Zidan; Ewen A Griffiths; Stefano Di Bella; Lynne V McFarland; Ian Eltringham; Vishal G Shelat; George C Velmahos; Ciaran P Kelly; Sahil Khanna; Zaid M Abdelsattar; Layan Alrahmani; Luca Ansaloni; Goran Augustin; Miklosh Bala; Frederic Barbut; Offir Ben Ishay; Aneel Bhangu; Walter L Biffl; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WORLD JOURNAL OF EMERGENCY SURGERY, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Massimo Sartelli; Mark A Malangoni; Fikri M Abu Zidan; Ewen A Griffiths; Stefano Di Bella; Lynne V McFarland; Ian Eltringham; Vishal G Shelat; George C Velmahos; Ciaran P Kelly; Sahil Khanna; Zaid M Abdelsattar; Layan Alrahmani; Luca Ansaloni; Goran Augustin; Miklosh Bala; Frederic Barbut; Offir Ben Ishay; Aneel Bhangu; Walter L Biffl; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: WORLD JOURNAL OF EMERGENCY SURGERY, VOLUME: 10, NÚMERO: 1