Rosa M. Rodriguez-Jasso
AuthID: R-00F-X6E
1
TÃTULO: Chemical composition and antioxidant activity of sulphated polysaccharides extracted from Fucus vesiculosus using different hydrothermal processes Full Text
AUTORES: Rosa Rodriguez-Jasso; Solange Mussatto; Lorenzo Pastrana; Cristóbal Aguilar; José Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Chemical Papers, VOLUME: 68, NÚMERO: 2
AUTORES: Rosa Rodriguez-Jasso; Solange Mussatto; Lorenzo Pastrana; Cristóbal Aguilar; José Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: Chemical Papers, VOLUME: 68, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÃTULO: Fungal fucoidanase production by solid-state fermentation in a rotating drum bioreactor using algal biomass as substrate Full Text
AUTORES: Rosa M Rodríguez-Jasso; Solange I Mussatto; Leonardo Sepúlveda; Ana Torrado Agrasar; Lorenzo Pastrana; Cristóbal N Aguilar; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioproducts Processing, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
AUTORES: Rosa M Rodríguez-Jasso; Solange I Mussatto; Leonardo Sepúlveda; Ana Torrado Agrasar; Lorenzo Pastrana; Cristóbal N Aguilar; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioproducts Processing, VOLUME: 91, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Microwave-assisted extraction of sulfated polysaccharides (fucoidan) from brown seaweed Full Text
AUTORES: Rosa M Rodriguez-Jasso; Solange I Mussatto; Lorenzo Pastrana; Cristóbal N Aguilar; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Carbohydrate Polymers, VOLUME: 86, NÚMERO: 3
AUTORES: Rosa M Rodriguez-Jasso; Solange I Mussatto; Lorenzo Pastrana; Cristóbal N Aguilar; José A Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Carbohydrate Polymers, VOLUME: 86, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef