1
TÍTULO: Reduction of an aerated fermenter CFD model using proper orthogonal decomposition
AUTORES: Pedro Pereira; Rui Martins; Bruno Ferreira; Fernando Bernardo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Computer Aided Chemical Engineering, VOLUME: 53
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Robust optimization and data-driven modeling of tissue paper packing considering cargo deformation  Full Text
AUTORES: Coutinho, Joao P. L.; Reis, Marco S.; Neves, Diogo Filipe Martins Goncalves; Bernardo, Fernando P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COMPUTERS & INDUSTRIAL ENGINEERING, VOLUME: 175
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Analytical solution of volatile active ingredient release and subsequent dispersion in wind tunnel  Full Text
AUTORES: Gariso, Ruben; Braga, Mara E. M.; Bernardo, Fernando P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CHEMICAL ENGINEERING SCIENCE, VOLUME: 276
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Generation of Dissimilar Alternative Product Formulations Using Graphs
AUTORES: Bernardo, Fernando P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: The effect of borrower country financial system and corporate governance system types on the spread of syndicated loans  Full Text
AUTORES: Moutinho, N; Alves, CF ; Martins, F;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: CORPORATE GOVERNANCE-THE INTERNATIONAL JOURNAL OF BUSINESS IN SOCIETY, VOLUME: 22, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
6
TÍTULO: Concept Development—From Academia to Industry: A Journey Motivated by the Design of Portable Thermal Slippers
AUTORES: Belmiro P.M. Duarte ; Carvalho, AMF; Lima, DSB; Costa, DIS; Nunes, IR; Batista, JPSC; Gomes, PJS; Bernardo, FP;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Designs, VOLUME: 6, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Design of formulated products integrating heuristic knowledge and consumer assessment  Full Text
AUTORES: Arrieta Escobar, JA; Camargo, M; Morel, L; Bernardo, FP; Orjuela, A; Wendling, L;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AICHE JOURNAL, VOLUME: 67, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Incorporation of heuristic knowledge in the optimal design of formulated products: Application to a cosmetic emulsion  Full Text
AUTORES: Arrieta Escobar, JA; Bernardo, FP; Orjuela, A; Camargo, M; Morel, L;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: COMPUTERS & CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 122
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 31
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Clustering alternative product formulations using graphs
AUTORES: Bernardo, FP; Arrieta Escobar, JA;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 29th European Symposium on Computer-Aided Process Engineering (ESCAPE) in 29TH EUROPEAN SYMPOSIUM ON COMPUTER AIDED PROCESS ENGINEERING, PT A, VOLUME: 46
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Integration of Consumer Preferences and Heuristic Knowledge in the Design of Formulated Products: Application to a Cosmetic Emulsion
AUTORES: Arrieta Escobar, JA; Bernardo, FP; Orjuela, A; Camargo, M; Morela, L; Wendling, L;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 29th European Symposium on Computer-Aided Process Engineering (ESCAPE) in 29TH EUROPEAN SYMPOSIUM ON COMPUTER AIDED PROCESS ENGINEERING, PT A, VOLUME: 46
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
NO MEU: ORCID
Página 1 de 3. Total de resultados: 24.