Fabienne Pele
AuthID: R-00G-BYS
1
TÃTULO: Fish and seafood consumption during pregnancy and the risk of asthma and allergic rhinitis in childhood: a pooled analysis of 18 European and US birth cohorts
AUTORES: Nikos Stratakis; Theano Roumeliotaki; Emily Oken; Ferran Ballester; Henrique Barros ; Mikel Basterrechea; Sylvaine Cordier; Renate de Groot; Herman T den Dekker; Liesbeth Duijts; Merete Eggesbo; Maria Pia Fantini; Francesco Forastiere; Ulrike Gehring; Marij Gielen; Davide Gori; Eva Govarts; Hazel M Inskip; Nina Iszatt; Maria Jansen; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF EPIDEMIOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
AUTORES: Nikos Stratakis; Theano Roumeliotaki; Emily Oken; Ferran Ballester; Henrique Barros ; Mikel Basterrechea; Sylvaine Cordier; Renate de Groot; Herman T den Dekker; Liesbeth Duijts; Merete Eggesbo; Maria Pia Fantini; Francesco Forastiere; Ulrike Gehring; Marij Gielen; Davide Gori; Eva Govarts; Hazel M Inskip; Nina Iszatt; Maria Jansen; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF EPIDEMIOLOGY, VOLUME: 46, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: Fish intake during pregnancy, fetal growth, and gestational length in 19 European birth cohort studies
AUTORES: Vasiliki Leventakou; Theano Roumeliotaki; David Martinez; Henrique Barros ; Anne Lise Brantsaeter; Maribel Casas; Marie Aline Charles; Sylvaine Cordier; Merete Eggesbo; Manon van Eijsden; Francesco Forastiere; Ulrike Gehring; Eva Govarts; Thorhallur I Halldorsson; Wojciech Hanke; Margaretha Haugen; Denise H M Heppe; Barbara Heude; Hazel M Inskip; Vincent W V Jaddoe; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, VOLUME: 99, NÚMERO: 3
AUTORES: Vasiliki Leventakou; Theano Roumeliotaki; David Martinez; Henrique Barros ; Anne Lise Brantsaeter; Maribel Casas; Marie Aline Charles; Sylvaine Cordier; Merete Eggesbo; Manon van Eijsden; Francesco Forastiere; Ulrike Gehring; Eva Govarts; Thorhallur I Halldorsson; Wojciech Hanke; Margaretha Haugen; Denise H M Heppe; Barbara Heude; Hazel M Inskip; Vincent W V Jaddoe; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, VOLUME: 99, NÚMERO: 3