Enilto de Oliveira Neubert
AuthID: R-00G-FZQ
1
TÃTULO: The role of ascorbate peroxidase, guaiacol peroxidase, and polysaccharides in cassava (Manihot esculenta Crantz) roots under postharvest physiological deterioration Full Text
AUTORES: Virglio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Eder Carlos Schmidt; Zenilda Laurita Bouzon; Eduardo da Costa Nunes; Enilto de Oliveira Neubert; Luiz Augusto M Martins Peruch; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 197
AUTORES: Virglio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Eder Carlos Schmidt; Zenilda Laurita Bouzon; Eduardo da Costa Nunes; Enilto de Oliveira Neubert; Luiz Augusto M Martins Peruch; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 197
2
TÃTULO: Metabolomics combined with chemometric tools (PCA, HCA, PLS-DA and SVM) for screening cassava (Manihot esculenta Crantz) roots during postharvest physiological deterioration Full Text
AUTORES: Virgilio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Bianca Coelho; Eduardo da Costa Nunes; Luiz Augusto M Martins Peruch; Enilto de Oliveira Neubert; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 161
AUTORES: Virgilio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Bianca Coelho; Eduardo da Costa Nunes; Luiz Augusto M Martins Peruch; Enilto de Oliveira Neubert; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 161