Roc?O Morales-Medina
AuthID: R-00G-NZC
1
TÃTULO: Key factors in tourism management to improve competitiveness in Latin America Full Text
AUTORES: Martinez, JMG; Azevedo, PS; Martin, JMM; Medina, RMP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ACADEMIA-REVISTA LATINOAMERICANA DE ADMINISTRACION
AUTORES: Martinez, JMG; Azevedo, PS; Martin, JMM; Medina, RMP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ACADEMIA-REVISTA LATINOAMERICANA DE ADMINISTRACION
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Optimisation of oil extraction from sardine (Sardina pilchardus) by hydraulic pressing Full Text
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Rocio Morales Medina; Raul Perez Galvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Rocio Morales Medina; Raul Perez Galvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Optimisation of oil extraction from sardine ( Sardina pilchardus ) by hydraulic pressing Full Text
AUTORES: Pedro J García-Moreno; Rocío Morales-Medina; Raúl Pérez-Gálvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
AUTORES: Pedro J García-Moreno; Rocío Morales-Medina; Raúl Pérez-Gálvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef