Emilia M. Guadix
AuthID: R-00G-NZF
1
TÃTULO: Optimisation of oil extraction from sardine (Sardina pilchardus) by hydraulic pressing Full Text
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Rocio Morales Medina; Raul Perez Galvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Rocio Morales Medina; Raul Perez Galvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Antioxidant activity of protein hydrolysates obtained from discarded Mediterranean fish species Full Text
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Irineu Batista; Carla Pires; Narcisa M Bandarra; Javier J Espejo Carpio; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
AUTORES: Pedro J Garcia Moreno; Irineu Batista; Carla Pires; Narcisa M Bandarra; Javier J Espejo Carpio; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Optimisation of oil extraction from sardine ( Sardina pilchardus ) by hydraulic pressing Full Text
AUTORES: Pedro J García-Moreno; Rocío Morales-Medina; Raúl Pérez-Gálvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
AUTORES: Pedro J García-Moreno; Rocío Morales-Medina; Raúl Pérez-Gálvez; Narcisa M Bandarra; Antonio Guadix; Emilia M Guadix;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: International Journal of Food Science & Technology - Int J Food Sci Technol, VOLUME: 49, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: CrossRef