Miguel A. A. P. Pinheiro de Carvalho
AuthID: R-00G-RYN
1
TÃTULO: Comparative analysis of antioxidant and fatty acid composition in avocado (Persea americana Mill.) fruits: Exploring regional and commercial varieties Full Text
AUTORES: David Gonçalves; Carla S Gouveia; Maria Ferreira; José T Ganança; Diana G Pinto; Miguel A Pinheiro de Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 442
AUTORES: David Gonçalves; Carla S Gouveia; Maria Ferreira; José T Ganança; Diana G Pinto; Miguel A Pinheiro de Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 442
2
TÃTULO: Oncophora melanocephala (Nematoda, Camallanidae) from the chub mackerel, Scomber japonicus (Teleostei, Scombridae), caught off Madeira Island (Portugal) Full Text
AUTORES: Graca Costa; Nelio Freitas; Miguel A A P Pinheiro de Carvalho; Egberto Melo Moreira; Mark C Rigby;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ACTA PARASITOLOGICA, VOLUME: 54, NÚMERO: 3
AUTORES: Graca Costa; Nelio Freitas; Miguel A A P Pinheiro de Carvalho; Egberto Melo Moreira; Mark C Rigby;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: ACTA PARASITOLOGICA, VOLUME: 54, NÚMERO: 3