Zenilda Laurita Bouzon
AuthID: R-00G-SZS
1
TÃTULO: The role of ascorbate peroxidase, guaiacol peroxidase, and polysaccharides in cassava (Manihot esculenta Crantz) roots under postharvest physiological deterioration Full Text
AUTORES: Virglio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Eder Carlos Schmidt; Zenilda Laurita Bouzon; Eduardo da Costa Nunes; Enilto de Oliveira Neubert; Luiz Augusto M Martins Peruch; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 197
AUTORES: Virglio Gavicho Uarrota; Rodolfo Moresco; Eder Carlos Schmidt; Zenilda Laurita Bouzon; Eduardo da Costa Nunes; Enilto de Oliveira Neubert; Luiz Augusto M Martins Peruch; Miguel Rocha ; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 197
2
TÃTULO: In vitro exposure of Ulva lactuca Linnaeus (Chlorophyta) to gasoline - Biochemical and morphological alterations Full Text
AUTORES: Fernanda Kokowicz Pilatti; Fernanda Ramlov; Eder Carlos Schmidt; Marianne Kreusch; Debora Tomazi Pereira; Christopher Costa; Eva Regina de Oliveira; Claudia M Bauer; Miguel Rocha ; Zenilda Laurita Bouzon; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 156
AUTORES: Fernanda Kokowicz Pilatti; Fernanda Ramlov; Eder Carlos Schmidt; Marianne Kreusch; Debora Tomazi Pereira; Christopher Costa; Eva Regina de Oliveira; Claudia M Bauer; Miguel Rocha ; Zenilda Laurita Bouzon; Marcelo Maraschin;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 156