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TÍTULO: Use of nanoencapsulated curcumin against vegetative cells and spores of Alicyclobacillus spp. in industrialized orange juice  Full Text
AUTORES: Dutra, TV; de Menezes, JL; Mizuta, AG; de Oliveira, A; Moreira, TFM; Barros, L; Mandim, F; Pereira, C; Goncalves, OH; Leimann, FV; Mikcha, JMG; Machinski, M; de Abreu, BA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 360
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TÍTULO: Photodynamic inactivation as an emergent strategy against foodborne pathogenic bacteria in planktonic and sessile states
AUTORES: Alex Fiori Silva; Anabela Borges ; Efstathios Giaouris; Jane Martha Graton Mikcha; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 6
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TÍTULO: Application of edible coating with starch and carvacrol in minimally processed pumpkin  Full Text
AUTORES: Adriele R Santos; Alex F da Silva; Viviane C S Amaral; Alessandra B Ribeiro; Benicio A de Abreu Filho; Jane M G Mikcha;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 53, NÚMERO: 4
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