Jane M. G. Mikcha
AuthID: R-00G-XYE
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TÃTULO: Use of nanoencapsulated curcumin against vegetative cells and spores of Alicyclobacillus spp. in industrialized orange juice Full Text
AUTORES: Dutra, TV; de Menezes, JL; Mizuta, AG; de Oliveira, A; Moreira, TFM; Barros, L; Mandim, F; Pereira, C; Goncalves, OH; Leimann, FV; Mikcha, JMG; Machinski, M; de Abreu, BA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 360
AUTORES: Dutra, TV; de Menezes, JL; Mizuta, AG; de Oliveira, A; Moreira, TFM; Barros, L; Mandim, F; Pereira, C; Goncalves, OH; Leimann, FV; Mikcha, JMG; Machinski, M; de Abreu, BA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 360
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Antimicrobial Photodynamic Inactivation Mediated by Rose Bengal and Erythrosine Is Effective in the Control of Food-Related Bacteria in Planktonic and Biofilm States Full Text
AUTORES: Alex Fiori Silva ; Anabela Borges ; Camila Fabiano Freitas; Noboru Hioka; Jane Martha G Graton Mikcha; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 23, NÚMERO: 9
AUTORES: Alex Fiori Silva ; Anabela Borges ; Camila Fabiano Freitas; Noboru Hioka; Jane Martha G Graton Mikcha; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 23, NÚMERO: 9
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TÃTULO: Photodynamic inactivation as an emergent strategy against foodborne pathogenic bacteria in planktonic and sessile states
AUTORES: Alex Fiori Silva; Anabela Borges ; Efstathios Giaouris; Jane Martha Graton Mikcha; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 6
AUTORES: Alex Fiori Silva; Anabela Borges ; Efstathios Giaouris; Jane Martha Graton Mikcha; Manuel Simoes;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 6
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TÃTULO: Application of edible coating with starch and carvacrol in minimally processed pumpkin Full Text
AUTORES: Adriele R Santos; Alex F da Silva; Viviane C S Amaral; Alessandra B Ribeiro; Benicio A de Abreu Filho; Jane M G Mikcha;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 53, NÚMERO: 4
AUTORES: Adriele R Santos; Alex F da Silva; Viviane C S Amaral; Alessandra B Ribeiro; Benicio A de Abreu Filho; Jane M G Mikcha;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 53, NÚMERO: 4