Andrea Ripol
AuthID: R-00H-GG1
1
TÃTULO: Composition, Anti-inflammatory Activity, and Bioaccessibility of Green Seaweeds from Fish Pond Aquaculture
AUTORES: Andrea Ripol; Carlos Cardoso; Claudia Afonso; Joao Varela; Hugo Quental Ferreira; Pedro Pousao Ferreira; Narcisa M Bandarra;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
AUTORES: Andrea Ripol; Carlos Cardoso; Claudia Afonso; Joao Varela; Hugo Quental Ferreira; Pedro Pousao Ferreira; Narcisa M Bandarra;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: WOS
2
TÃTULO: Fatty acid profiles of the main lipid classes of green seaweeds from fish pond aquaculture
AUTORES: Carlos Cardoso; Andrea Ripol; Claudia Afonso; Margarida Freire; Joao Varela; Hugo Quental Ferreira; Pedro Pousao Ferreira; Narcisa Bandarra;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION, VOLUME: 5, NÚMERO: 6
AUTORES: Carlos Cardoso; Andrea Ripol; Claudia Afonso; Margarida Freire; Joao Varela; Hugo Quental Ferreira; Pedro Pousao Ferreira; Narcisa Bandarra;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD SCIENCE & NUTRITION, VOLUME: 5, NÚMERO: 6