Ginevra Lombardi Boccia
AuthID: R-00H-GZG
1
TÃTULO: Wine Polyphenols and Health: Quantitative Research Literature Analysis
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB ; Cecchini, F; Santini, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB ; Cecchini, F; Santini, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
2
TÃTULO: Metrology, Agriculture and Food: Literature Quantitative Analysis
AUTORES: Durazzo, A; Souto, EB ; Lombardi Boccia, G; Santini, A; Lucarini, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Durazzo, A; Souto, EB ; Lombardi Boccia, G; Santini, A; Lucarini, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: AGRICULTURE-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Fruit Wastes as a Valuable Source of Value-Added Compounds: A Collaborative Perspective Full Text
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Bernini, R; Campo, M; Vita, C; Souto, EB ; Lombardi Boccia, G; Ramadan, MF; Santini, A; Romani, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 21
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Bernini, R; Campo, M; Vita, C; Souto, EB ; Lombardi Boccia, G; Ramadan, MF; Santini, A; Romani, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 21
4
TÃTULO: Grape Seeds: Chromatographic Profile of Fatty Acids and Phenolic Compounds and Qualitative Analysis by FTIR-ATR Spectroscopy
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Kiefer, J; Santini, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB ; Romani, A; Lampe, A; Nicoli, SF; Gabrielli, P; Bevilacqua, N; Campo, M; Morassut, M; Cecchini, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Lucarini, M; Durazzo, A; Kiefer, J; Santini, A; Lombardi Boccia, G; Souto, EB ; Romani, A; Lampe, A; Nicoli, SF; Gabrielli, P; Bevilacqua, N; Campo, M; Morassut, M; Cecchini, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: A conceptual framework for the collection of food products in a Total Diet Study
AUTORES: Aida Turrini; Ginevra Lombardi Boccia; Federica Aureli; Francesco Cubadda; Laura D'Addezio; Marilena D'Amato; Laura D'Evoli; PerOla Darnerud; Niamh Devlin; Maria Graca Dias; Marina Jurkovic; Cecily Kelleher; Cinzia Le Donne; Maite L Lopez Esteban; Massimo Lucarini; Maria Alba M Martinez Burgos; Emilio Martinez Victoria; Breige McNulty; Lorenza Mistura; Anne Nugent; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
AUTORES: Aida Turrini; Ginevra Lombardi Boccia; Federica Aureli; Francesco Cubadda; Laura D'Addezio; Marilena D'Amato; Laura D'Evoli; PerOla Darnerud; Niamh Devlin; Maria Graca Dias; Marina Jurkovic; Cecily Kelleher; Cinzia Le Donne; Maite L Lopez Esteban; Massimo Lucarini; Maria Alba M Martinez Burgos; Emilio Martinez Victoria; Breige McNulty; Lorenza Mistura; Anne Nugent; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS