F. J. E. T. Andrade
AuthID: R-00H-V29
1
TÃTULO: Influence of hydrocolloids (galactomannan and xanthan gum) on the physicochemical and sensory characteristics of gluten-free cakes based on fava beans (Phaseolus lunatus)
AUTORES: Andrade, FJET; Albuquerque, PBS; Moraes, GMD; Farias, MDP; Teixeira Sa, DMA; Vicente, AA ; Carneiro da Cunha, MG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
AUTORES: Andrade, FJET; Albuquerque, PBS; Moraes, GMD; Farias, MDP; Teixeira Sa, DMA; Vicente, AA ; Carneiro da Cunha, MG;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 12
2
TÃTULO: Influence of <i>Cassia grandis</i> galactomannan on the properties of sponge cakes: a substitute for fat
AUTORES: Andrade, FJET; de Albuquerque, PBS; de Seixas, JRPC; Feitoza, GS; Barros, W; Vicente, AA ; Carneiro da Cunh, MD;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Andrade, FJET; de Albuquerque, PBS; de Seixas, JRPC; Feitoza, GS; Barros, W; Vicente, AA ; Carneiro da Cunh, MD;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 9, NÚMERO: 4