Ignasi Sanahuja
AuthID: R-00H-VGP
1
TÃTULO: Evaluating the repetitive mucus extraction effects on mucus biomarkers, mucous cells, and the skin-barrier status in a marine fish model
AUTORES: Sanahuja, Ignasi; Guerreiro, Pedro M.; Girons, Albert; Fernandez Alacid, Laura; Ibarz, Antoni;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN MARINE SCIENCE, VOLUME: 9
AUTORES: Sanahuja, Ignasi; Guerreiro, Pedro M.; Girons, Albert; Fernandez Alacid, Laura; Ibarz, Antoni;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN MARINE SCIENCE, VOLUME: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Environmental Salinity Modifies Mucus Exudation and Energy Use in European Sea Bass Juveniles Full Text
AUTORES: Ordonez Grande, B; Guerreiro, PM; Sanahuja, I; Fernandez Alacid, L; Ibarz, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
AUTORES: Ordonez Grande, B; Guerreiro, PM; Sanahuja, I; Fernandez Alacid, L; Ibarz, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 11, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Evaluation of an Acute Osmotic Stress in European Sea Bass via Skin Mucus Biomarkers Full Text
AUTORES: Borja Ordonez Grande; Pedro M Guerreiro; Ignasi Sanahuja; Laura Fernandez Alacid; Antoni Ibarz;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
AUTORES: Borja Ordonez Grande; Pedro M Guerreiro; Ignasi Sanahuja; Laura Fernandez Alacid; Antoni Ibarz;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Cold-induced growth arrest in gilthead sea bream Sparus aurata: metabolic reorganisation and recovery
AUTORES: Sergio Sanchez Nuno; Orhan Tufan Eroldogan; Ignasi Sanahuja; Ilgin Ozsahinoglu; Josefina Blasco; Jaume Fernandez Borras; Ramon Fontanillas; Pedro M Guerreiro; Antoni Ibarz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: AQUACULTURE ENVIRONMENT INTERACTIONS, VOLUME: 10
AUTORES: Sergio Sanchez Nuno; Orhan Tufan Eroldogan; Ignasi Sanahuja; Ilgin Ozsahinoglu; Josefina Blasco; Jaume Fernandez Borras; Ramon Fontanillas; Pedro M Guerreiro; Antoni Ibarz;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: AQUACULTURE ENVIRONMENT INTERACTIONS, VOLUME: 10
INDEXADO EM: WOS