Huseyin Erten
AuthID: R-00J-H31
1
TÃTULO: Valorisation of Waste Bread for the Production of Yeast Biomass by Yarrowia lipolytica Bioreactor Fermentation
AUTORES: Carsanba, Erdem; Agirman, Bilal; Papanikolaou, Seraphim; Fickers, Patrick; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
AUTORES: Carsanba, Erdem; Agirman, Bilal; Papanikolaou, Seraphim; Fickers, Patrick; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Exploring yeast-based microbial interactions: The next frontier in postharvest biocontrol Full Text
AUTORES: Agirman, Bilal; Carsanba, Erdem; Settanni, Luca; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: YEAST
AUTORES: Agirman, Bilal; Carsanba, Erdem; Settanni, Luca; Erten, Huseyin;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: YEAST
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Lipids byYarrowia lipolyticaStrains Cultivated on Glucose in Batch Cultures
AUTORES: Erdem Carsanba; Seraphim Papanikolaou; Patrick Fickers; Huseyin Erten;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
AUTORES: Erdem Carsanba; Seraphim Papanikolaou; Patrick Fickers; Huseyin Erten;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 8, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS