1
TÍTULO: A comparison of microbiota isolation methods reveals habitat preferences for fermentative yeasts and plant pathogenic fungi in the grape berry  Full Text
AUTORES: Martins, Viviana; Teixeira, Antonio; Geros, Hernani;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 118
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Combined omics expose microbial niches of fungi and bacteria correlating with wine volatile profiles in Douro wine region  Full Text
AUTORES: Martins, Viviana; Lopez, Ricardo; Teixeira, Antonio; Geros, Hernani;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 193
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Grape berry native yeast microbiota: advancing trends in the development of sustainable vineyard pathogen biocontrol strategies
AUTORES: Ayogu, Peter; Martins, Viviana; Geros, Hernani;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 58, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Non-Mature miRNA-Encoded Micropeptide miPEP166c Stimulates Anthocyanin and Proanthocyanidin Synthesis in Grape Berry Cells  Full Text
AUTORES: Vale, Mariana; Badim, Helder; Geros, Hernani; Conde, Artur;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 25, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Impacto da implantação da democracia na evolução da ciência e formação avançada em Portugal
AUTORES: José M González-Méijome; Hernâni Gerós; Nuno Castro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Nos 50 Anos do 25 de Abril: Memórias e Reflexões Sobre as Mudanças da Sociedade Portuguesa
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Early Activation of Antioxidant Responses in Ni-Stressed Tomato Cultivars Determines Their Resilience Under Co-exposure to Drought  Full Text
AUTORES: Spormann, S; Soares, C ; Martins, V; Azenha, M ; Gerós, H; Fidalgo, F ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF PLANT GROWTH REGULATION, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Canopy management through crop forcing impacts grapevine cv. 'Touriga Nacional' performance, ripening and berry metabolomics profile
AUTORES: Cabral, Ines L.; Teixeira, Antonio; Ferrier, Manon; Lanoue, Arnaud; Valente, Joana; Rogerson, Frank S.; Alves, Fernando; Carvalho, Susana M. P. ; Geros, Hernani; Queiroz, Jorge ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3 Unpaywall
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Biosynthesis of Chlorophyll and Other Isoprenoids in the Plastid of Red Grape Berry Skins  Full Text
AUTORES: Teixeira, Antonio; Noronha, Henrique; Frusciante, Sarah; Diretto, Gianfranco; Geros, Hernani;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 71, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Identification of grape berry indigenous epiphytic yeasts with in vitro and in vivo antagonistic activity towards pathogenic fungi
AUTORES: Ayogu, Peter; Teixeira, Antonio; Geros, Hernani; Martins, Viviana;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: The grapevine metabolite profile of phloem sap is modified by flavescence dor?e
AUTORES: Teixeira, Antonio; Noronha, Henrique; Frusciante, Sarah; Diretto, Gianfranco; Geros, Hernani;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: OENO ONE, VOLUME: 57, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
Página 1 de 10. Total de resultados: 93.