1
TÍTULO: Isotropic liquid state of cocoa butter  Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 439
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Isotropic liquid state of triacylglycerols  Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Shmidov, Yulia; Bitton, Ronit; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR LIQUIDS, VOLUME: 353
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Isotropic liquid state of triacylglycerols: The starting point of fats and oils crystallization  Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya; Bitton, Ronit; Shmidov, Yulia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 99
INDEXADO EM: WOS