Daniel Golodnizky
AuthID: R-00K-7SZ
1
TÃTULO: Isotropic liquid state of cocoa butter Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 439
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 439
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Isotropic liquid state of triacylglycerols Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Shmidov, Yulia; Bitton, Ronit; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR LIQUIDS, VOLUME: 353
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Shmidov, Yulia; Bitton, Ronit; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF MOLECULAR LIQUIDS, VOLUME: 353
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Isotropic liquid state of triacylglycerols: The starting point of fats and oils crystallization Full Text
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya; Bitton, Ronit; Shmidov, Yulia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 99
AUTORES: Golodnizky, Daniel; Bernardes, Carlos E. S.; Davidovich Pinhas, Maya; Bitton, Ronit; Shmidov, Yulia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 99
INDEXADO EM: WOS