Irene Albertos
AuthID: R-00K-BDH
1
TÃTULO: Innovations in Food Packaging for a Sustainable and Circular Economy
AUTORES: Rui S Cruz; Irene Albertos; Janira Romero; Sofia Agriopoulou; Theodoros Varzakas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research
AUTORES: Rui S Cruz; Irene Albertos; Janira Romero; Sofia Agriopoulou; Theodoros Varzakas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Advances in Food and Nutrition Research
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: Control of postharvest diseases in berries through edible coatings and bacterial probiotics Full Text
AUTORES: Romero, Janira; Albertos, Irene; Diez Mendez, Alexandra; Poveda, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 304
AUTORES: Romero, Janira; Albertos, Irene; Diez Mendez, Alexandra; Poveda, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 304
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Valorization of Berries' Agro-Industrial Waste in the Development of Biodegradable Pectin-Based Films for Fresh Salmon (Salmo salar) Shelf-Life Monitoring Full Text
AUTORES: Romero, Janira; Cruz, Rui M. S.; Diez Mendez, Alexandra; Albertos, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 16
AUTORES: Romero, Janira; Cruz, Rui M. S.; Diez Mendez, Alexandra; Albertos, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS